29 Октомври, 2018 15:07 5 856

Българска агенция е сред най-добрите за недвижими имоти в Европа

  • агенция-
  • недвижими имоти-
  • награда-
  • luximmo finest estates

Luximmo Finest Estates официално е сред най-добрите агенции за недвижими имоти в Европа

Българска агенция е сред най-добрите за недвижими имоти в Европа - 1

На 25 октомври в хотел Royal Lancaster в Лондон се проведе 25-тото издание на European Property Awards. Форумът е най-мащабният и престижен в Европа и всяка година събира професионалисти от областта на архитектурата, дизайна, строителното предприемачество и недвижимите имоти, които се борят за отличията в различните категории.

Независимото жури, състоящо се от 80 експерти от бранша, оценяват всеки един претендент, фокусирайки се върху качеството, оригиналността и иновациите. Председатели на журито са лорд Кейтнес, лорд Бест, лорд Търсо и графът на Ливърпул.

В категорията "Агенции за недвижими имоти" Luximmo получи три награди - най-добра агенция в България, 5-star winner (нареждаща агенцията сред най-добрите в Европа) и International Nominee (класираща агенцията за глобалния конкурс, който ще се проведе през декември). Наградите бяха получени от Никола Стоянов, основател и собственик на Luximmo Finest Estates, Невена Стоянова, управляващ директор, и Ралица Караджова, мениджър "Комуникации".

Следващият етап на конкурса са глобалните International Prоperty Awards, които ще се проведат на 3 декември в хотел Савой и ще изправят в пряка конкуренция победителите от всички континенти.

Българска агенция е сред най-добрите за недвижими имоти в Европа