Last news in Fakti

28 Юни, 2017 01:15 1 435 0

Митничари хванаха над 4 тона вино без документи

  • вино-
  • митница
Митничари хванаха над 4 тона вино без документи - 1

Над 4 тона вино без документи задържаха служители на Митница Свищов при проверка в град Севлиево, съобщиха от Агенция "Митници".

В петък служителите от отдел „Митническо разузнаване и разследване" на Митница Свищов с помощта на полицаи от Севлиево са извършили проверка на помещение в Севлиево.

В него са открити пет пластмасови контейнера, всеки от които с вместимост по 1000 литра. Общото съдържание на контейнерите е 3175 литра жълтеникава и червеникава течност с вид и мирис на вино.

Освен тях в помещенията се открити и 1047 броя стъклени и пластмасови бутилки с различна вместимост, съдържащи общо 1165,75 литра от същата течност. Общото установено количество е 4340,75 литра.

Собственикът на импровизираната изба не е представил документи, удостоверяващи, че стоката е освободена за потребление. Цялото количество е задържано. Взети са проби за лабораторен анализ.

Предстои образуване на административно-наказателно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА