Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 12:38 2 935 11

Разкриха незаконна автоморга в зеленчукова градина в Любимец

  • любимец-
  • автоморга

Нарушението е установено в имота на 40-годишен местен жител

Разкриха незаконна автоморга в зеленчукова градина в Любимец - 1

При комплексна проверка на различни контролни служби е установена нерегламентирано работеща площадка за разкомплектоване на автомобили в Любимец, съобщиха от ОДМВР - Хасково. В инспекцията са взели участие полицията, РИОСВ, НАП - Хасково, Дирекция "Земеделие", "Басейнова дирекция" - Пловдив и община Любимец.

Проверяващите са установили нарушенията в зеленчукова градина, стопанисвана от 40-годишен любимчанин. В превърнатия в автоморга имот се съхранявали 74 излезли от употреба автомобили в нарушение на Закона за управление на отпадъците.

От страна на служителите на РИОСВ е бил съставен констативен протокол, предстои съставяне на акт за извършване на дейност с отпадъци без разрешение. От служители на НАП е било установено извършване на търговска дейност без фискално устройство. Съставен е бил констативен протокол, предстои съставяне на акт и запечатване на обекта.

От служителите на земеделската служба и община Любимец е бил съставен констативен протокол, предстои съставяне на акт по Закона за опазване на земеделските земи, за използване на земеделска земя не по предназначение.

"Басейнова дирекция" са съставили констативен протокол и е било издадено предписание за регистрация на установения в имота водоизточник - кладенец. В хода на извършената проверка са съставени 2 акта, а по случая е образувано досъдебно производство, допълниха от полицията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    21 3 Отговор
    Тормозят бедните хорица. Защото не плащат рушвети на самозабравилите се чиновници и милиционери.
  • 2 ГлобаМлоба

    13 0 Отговор
    Бюджeтитe ca oпocкaни вeчe, a глoбитe нe ca към гoдишнитe бюджeти ... кoлкoтo пoвeчe глoби измиcляш и прилaгaш ... тoлкoвa пoвeчe мoжe дa зaдeлящ и никoй дaжe и дa нe ти иcкa oтчeтнocт....
  • 3 9999

    23 2 Отговор
    Тоя човек сигурно е плюл по ГЕРБ та са изпратили
    всички служби, само армията липсва в цялата история
    явно са пропуснали да пратят и башибозука.
  • 4 Иван Грозни

    10 0 Отговор
    Брей голяма активност преди изборите. Колко много институции са се събрали в едно. Чак сега разбрали, че има нещо нередно. Подгонил ги Боко да работят. Късно е чадо, резето лопна.
  • 5 Отворко

    14 0 Отговор
    Тия са открили топлата вода.Нека намерят някоя законна морга и тогава да се хвалят.
  • 6 Кукуригу

    12 0 Отговор
    Цял автобус хрантутници са се изсипали!Все едно е Пабло Ескобар!Че и от Пловдив дошли!Сигурно за командировки и пътни са прахосали повече от глобата!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гошко

    7 0 Отговор
    Срам нямате ли бе, душмани, спрете се!!!
  • 9 Рошко

    8 0 Отговор
    Топ новина за бг "правосъдието" и света това е ударът на века
  • 10 Антей

    10 0 Отговор
    А за "шкафчето" никой не отива и мълчат като бити педа@и....
  • 11 Joro

    1 0 Отговор
    Интересно как е било установена търговска дейност от НАП. В собствения си имот можеш да държишкаквото си искаш. Може да ги е купувал за нараязване за скрап. А с частите, които е продавал е помагална хората с малко пари да си оправят колите. Ако цените на "оригиналните" авточасти по магазините не бяха 5 пъти по-високи от нашия стандарт, такива неща нямаше да съществуват.