2 Декември, 2021 06:44 10 847 18

Убийството край Кнежа: Пребили до смърт и закопали тялото на 16-годишния

  • кнежа-
  • убийство-
  • момче-
  • ангостоп-
  • конфликт-
  • закопан

Твърди се, че 16-годишното момче се качило на автостоп в колата на убийците си, след което възникнал конфликт

Убийството край Кнежа: Пребили до смърт и закопали тялото на 16-годишния  - 1
Снимка: БНТ

Двама млади мъже са заподозрени за убийството на непълнолетното момче, за което ФАКТИ съобщи снощи. Твърди се, че след това те го заровили между Бяла Слатина и Кнежа, предаде NOVA.

Още в неделя роднини на изчезналия 16-годишен младеж от Кнежа подават сигнал до полицията. След четиридневно издирване органите на реда разбират как се е стигнало до трагедията. 16-годишният младеж е пътувал на стоп между Кнежа и Бяла Слатина.

Двама младежи от Бяла Слатина, на около 20 години, спират. В автомобила последвал конфликт, вследствие, на което мъжете, прибрали стопаджията, го пребиват до смърт и го закопават в полетата между Бяла Слатина и Кнежа.

След акция на полицията и прокуратурата тази вечер е открит трупът на непълнолетния стопаджия, който е бил обезобразен. Двама мъже от Бяла Слатина са задържани, като само единият прави самопризнания, предаде NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai NOODLES

    72 4 Отговор
    Заприличва на "Туинпийкс".
  • 2 Ханкобрат

    107 6 Отговор
    А полицаите защо не са сред обществото? Така както беше в миналото, пеши патрули , разговори и беседи с хората. А днес са пред банкоматите със заплати и пенсии с заработка тройно по висока от останалата рая за не свършена работа. Всеки ден убийства и тежки престъпления.

    Коментиран от #3, #10

  • 3 Bai NOODLES

    81 5 Отговор

    До коментар #2 от "Ханкобрат":

    Защо ли:защото Боко ги вкара в далавера,и те забравиха какви са.
  • 4 вай вай

    54 5 Отговор
    Двамата биячи младежи са вече готови за политици. Чакаме ги с нетърпение да ги разпитат, пуснат и наградят.
  • 5 Иван Грозни

    83 2 Отговор
    МВР е нужно да се разформирова в тая си структура и да се организира на нов принцип. Сега само пожарната работи както дрябва даже и над възможностите си. Другите имат един маршрут всеки ден, от апартамента до канцеларията, банкомата и обратно.

    Коментиран от #18

  • 6 Лукреция

    65 0 Отговор
    Те първа ще берем плодовете на регионалното развитие на северозападна България.
  • 7 Шопо

    44 6 Отговор
    Орки???
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Какви пеши патрули ...

    23 18 Отговор

    До коментар #2 от "Ханкобрат":

    Хората са опасали с камери цели държави, излиза 3 пъти по изгодно и ефективно, отколкото да поддържаш автомобили и социално осигурени... Явно си над 70 те...

    Коментиран от #13

  • 11 Мнение

    45 1 Отговор
    Ние ли сме най-големите диваци на света? Безпросветността, в комбинация с кражби, мутри, рекет, наглост, не спазване на никакви правила и закони, води до това. А, какво следва със затварянето вкъщи на децата вече трета година, не знам! Жална ни майка с такива глупави и алчни управници в световен мащаб.

    Коментиран от #14

  • 12 приматите живеят така

    34 2 Отговор
    нормалмо е за този етност те граничат с примантските умнствени възможности като примата ги превъзхожда … там в района е много черно по улиците по къщите по кафенетата по центъра абе дет му се вика стана черна тая бяла слатина
  • 13 Флин

    19 7 Отговор

    До коментар #10 от "Какви пеши патрули ...":

    А ти, както изглежда, си доста далече от реалния живот. Хайде сега, моля, да ми ми обясниш как една камера / или 100 хиляди, в случая броят на камерите няма значение / може бъде по-ефективна и може да предотврати едно престъпление??? Как точно може да се случи това???? Камерите констатират, но не предотвратяват престъпления!!! И още нещо, възрастта не е важна, важен е пълнежа между ушите. За хора с вятър между ушите, видео наблюдението е достатъчно и няма смисъл от физически патрули. Като граждани на тази държава ние плащаме данъци. Тези данъци са точно за това, а не за камери и оператори които констатират нарушения

    Коментиран от #15

  • 14 Гост

    7 5 Отговор

    До коментар #11 от "Мнение":

    Защо мислиш че само в БГ се случват такива работи имаш ли представа във Франция за каква престъпност става въпрос хахахах
  • 15 Азз

    3 8 Отговор

    До коментар #13 от "Флин":

    Не пиши глупости

    Коментиран от #16

  • 16 Флин

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "Азз":

    Можеш ли да ми обориш "глупостите" с аргументи?
  • 17 БПФ

    5 0 Отговор
    Разбира се, нито дума за това, че "жертвата" е насочила пистолет играчка срещу "убийците"... нито, че жертвата очевидно от хъхрeшки произход, била вече.. "баща" !!! Толкова за "детенцето4 от етнoса - етноc за който бащинството се изчерпва само с прaскотенето !!! Да ви кажа изобщо не ми е жал за съществото !!!
  • 18 Моряка

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Грозни":

    Точно така направиха в Грузия преди 7-8 години.Уволниха всички от полицая до министъра.Назначиха нови с 6 пъти по високи заплати(млади и полубезработни вишисти).Построиха нови полицейски управления от стъкло.Всеки може от улицата да види какво става вътре.Отмениха приемните часове на началниците.Всеки гражданин по всяко време може да отиде при полицейски началник.Не вземат вече подкупи,защото си пазят големите заплати.Реда в Грузия рязко се подобри.Видях го с очите си в град Поти.Повервайте ми.