Last news in Fakti

13 Май, 2016 11:25 2 086 0

Поли Генова - българската Рита Ора

  • поли генова-
  • евровизия-
  • рита ора

Представителката на България ще пее осма на финала на Евровизия

Поли Генова - българската Рита Ора - 1
Снимка: БТА/AP

Българската Рита Ора, така британското издание „The Telegraph”описа Поли Генова.

През вчерашния ден певицата стана едва вторият български представител, стигнал до финала на конкурса Евровизия.

„И сега за българската Рита Ора. Мисля, че я предпочитаме пред британската. „Ако любовта беше престъпление, ние щяхме да сме престъпници“, може и да не звучи като голяма работа, когато я анализирате, но в песента има готин ритъм и някои доста интересно звучащи неща. Какво повече можем да искаме от представител на Източна Европа в Евровизия“, се казва в анализ на изданието.

В руското издание Nicstyle също отбелязват успеха на Поли Генова, като припомнят, че тя е една от най-популярните български певици в България, изявяваща се и като телевизионна водеща.

Дойче Веле пише, че Поли Генова и представителят на Израел Хови Стар са стигнали до финалите, на базата на силата на гласовете си.

„Поли Генова се превърна в един от големите фаворити на феновете в тазгодишното издание на Евровизия. Имаше мощни реакции от публиката по време на нейното представяне, както и по време на нейната пресконференция. Щеше да е престъпление, ако „If Love Was A Crime“ не беше стигнала до финала“, се казва в анализ на Metro.

В същото време стана известен и жребия за финалния концерт на конкурса. Той ще се състои в събота. На него Поли Генова ще пее осма. Според букмейкърите тя е един от фаворитите за влизане в Топ 5.

„Все още не мога да повярвам какво се случи и не мога да го осмисля. Това е нещо много голямо, за което винаги съм мечтала. Хората трябва да разберат колко благодарни сме ние. Искам сега да сме още по-силни и да видим една обединена България - извън пределите й и не само. Вярвам в победата, защото знам, че я заслужаваме. Имаме силна песен и сме подготвени“, заяви Поли Генова пред Дарик. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА