Last news in Fakti

14 Май, 2016 17:37 2 061 5

Поли Генова ще гони рекорди на Евровизия

  • поли генова-
  • рекорди-
  • евровизия

Според чуждестранни медии тя дори може да спечели конкурса

Поли Генова ще гони рекорди на Евровизия - 1
Снимка: БТА/AP

България се завърна едва за втори път на финала на Евровизия, но с песента на Поли Генова страната може да стигне и до победата. Това пише в анализ на британското издание „Metro”, посветен на участието на българската певица в Евровизия.

Ако Поли Генова победи в Евровизия, това ще е един вид шок за букмейкърите, които й дават шанс от 66/1. Новата система за гласуване в конкурса обаче дава основа за някои изненади, като някои смятат, че Генова ще е една от тях.

Българката е един вид откритие на Евровизия. Тя има една от песните с най-бързо темпо в конкурса, като феновете на конкурса празнуват нейното класиране на финала.

Припева на български -“Дай ми любовта“ е интерпретиран по различен начин от чуждестранните фенове. Някои го припяват като ‘buy me a loser“ или като ‘find me a loofah’.

Официалното видео е на път да надхвърли 3 млн. гледания в официалния канал на Евровизия в YouTube. Песента вече е хит на клубната сцена в Средиземно море. Определено ще я чуете ако през лятото отидете на ваканция в Ибиса или Агия Напа. Парчето е хит в Литва, Норвегия и Гватемала. Тя е номер четири в официалния чарт на Гватемала.

До този момент най-доброто българско постижение в конкурса е 5-то място с Елица и Стунджи през 2007 г. Поли Генова беше на турне в много европейски страни и вече покори Лондон, Амстердам, Рига и Тел Авив. Тя е рекламирана и от други участници на конкурса като Амир Хадад от Франция.

Точно както през 2007 г., България постоянно набира инерция. Просто наблюдавайте реакцията за Поли на финалния концерт. Тя ще пее осма.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БББ

    0 0 Отговор
    УСПЕХ
  • 2 Успех Поли

    0 0 Отговор
    Успех Поли !
  • 3 Кофата

    0 0 Отговор
    Защо се е постригала като травестит?

    Коментиран от #5

  • 4 Мачкай Поли

    0 0 Отговор
    Успех на нашето момиче!
  • 5 ЗАДРЪСТЕНЯК

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кофата":

    ХОРАТА НА ИЗКУСТВОТО СА ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ДРЪНЧАЩИ НА КУХО КОФИ ?:?