Last news in Fakti

14 Май, 2016 22:15 1 858 1

Поли Генова се обърна към българските депутати

  • поли генова-
  • депутати-
  • обърна

Тя иска право на глас за българите в чужбина

Остават броени минути до финалния концерт на Евровизия, където България ще бъде представена от Поли Генова.

Тя ще пее 8-ма в концерта. Западните медии вече обявиха песента й за една от най-добрите в конкурса. Очаква се шоуто да бъде гледано от поне 200 млн. зрители. Финалистите са 25.

В същото време Поли Генова призова българските депутати да осигурят възможност за гласуване за българите в чужбина.

„Призовавам абсолютно всички български политици да запазят правото на глас на хората, които живеят в чужбина - всички българи в чужбина да имат право да гласуват за собствената си държава. Много благодаря и се надявам, че ще уважите и ще приемете това обръщение към вас.“ Това послание отправи Поли Генова преди конкурса, цитирана от БНР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 полю

    0 0 Отговор
    Тази лейка баш сега ли се сети да прави обръщения ,които не са и работа.За да получи някой глас от българите в странство взе да се прави на маймуна.Аз пък не искам хора от чужбина да ми избират кмета и народния душманин-депутат.Искам сам да си го избера.Нищо ,че не участвам в Евровизия и пея фалшиво.