8 Юни, 2019 17:59 4 177 7

Тайно бижу от съкровищницата на Фреди Меркюри

  • queen-
  • фреди меркюри-
  • бохемска рапсодия

Песен на вокалиста на Queen, смятана доскоро за изгубена, ще бъде издадена през юни 

Версия на Фреди Меркюри на композицията "Time Waits For No One" ще бъде издадена на 21 юни, след като бе смятана за изгубена от десетилетие, съобщи Контактмюзик.

"Time Waits For No One" е написана за шоу на лондонския Уест енд през 1986 г. от музиканта Дейв Кларк.

Бившият фронтмен на групата Queen, който си отиде от този свят на 45-годишна възраст през 1991 г. вследствие на усложнения, свързани със СПИН, е записал своя собствена версия на баладата. Доскоро неговата версия на песента се смяташе за изгубена от десетилетие.

"Въпросната версия всъщност е запис на репетиции в звукозаписното студио "Аби роуд" - поясни Дейв Кларк, който бе член на бандата от 60-те години на миналия век "Дейв Кларк файв". - Става въпрос за изпълнение на Фреди, акомпаниранo на пиано. Магично е. Настръхвам, докато я слушам."

Версията на Меркюри на "Time Waits For No One" ще бъде издадена от Virgin/IME и ще бъде придружена от видео, в което певецът говори за работата си над песента в театър "Доминиън" в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сиромаха

    4 6 Отговор
    Как ПА!!! Чак сега я намериха!!!!!!! Някой ше направи ЯКИТЕ Манги $$$$$$$$
  • 3 Лудия касапин

    1 7 Отговор
    Излезе филм за групата, взе Оскар и сега ненадейно взеха да "изкачат" изгубени записи... Ами направете тогава нещо и за Нирвана...
  • 4 Дик

    4 2 Отговор
    Ми кво да направят...то кой слуша гръндж вече!
  • 5 Обичам те

    8 1 Отговор
    ОБИЧАМ ТЕ ФРЕДИ,ЗАВИНАГИ ! ЖАЛКО,ЧЕ СИ ОТИДЕ ТОЛКОВА МЛАД ОТ НАШАТА ЗЕМЯ.КАКВИ ПЕСНИ ЩЕШЕ ДА СЪЗДАДЕШ........МНОГО ЖАЛКО....... И ГОЛЯМ ПОКЛОН ПРЕД ТЕБ ! ПОЧИВАЙ В МИР !
  • 6 Бижу, не бижу....!

    3 3 Отговор
    Умрял човека,не забравяйте от какво....!!!

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.