14 Ноември, 2019 11:25 2 916 4

Сериозни проблеми за Ръсел Кроу

  • ръсел кроу-
  • пожар-
  • австралия

Имот на актьора пострада от пожарите в Австралия

Сериозни проблеми за Ръсел Кроу - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Провинциален имот на актьора и носител на "Оскар" Ръсел Кроу е пострадал от пожарите, които опустошават източното крайбрежие на Австралия, предаде Ройтерс.

Петдесет и пет годишният Кроу е публикувал в Тwitter видео и снимки, показващи засегнатия му от огнената стихия дом в североизточната част на щата Нов Южен Уелс. Актьорът пише, че пожарът е унищожил две постройки в имота му. Животните, които отглежда, не са пострадали.

Кроу изразява и съпричастността си към обитателите на засегнатия район.

Въпреки щетите, Ръсел споделя, че като цяло се чувства късметлия. По-рано актьорът потвърди, че се намира извън Австралия, както и че семейството му е на безопасно място с приятели.

Горските пожари са обичайна и смъртоносна заплаха по време на горещия летен сезон в Австралия, но тази година в резултат на продължителната суша се разразиха по-рано.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мими

    0 0 Отговор
    ДЗИ!
  • 2 Шперца

    6 0 Отговор
    Здравата го е закъсал
  • 3 Телефончету

    1 0 Отговор
    Този път, не е бил,, късметлия,,...!
  • 4 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Както се е усмихнал, явно "бълха го е ухапала" !!Да са живи и здрави той и близките му....... Животът е обидно кратък и всичко е тленно.....