26 Декември, 2019 13:54 2 797 4

Писателят, обвинил Кевин Спейси в сексуален тормоз, се е самоубил навръх Коледа

  • кевин спейси-
  • ари бен-
  • сексуален тормоз-
  • самоуби-
  • писател

Спейси беше обвинен от повече от дузина мъже в сексуални посегателства

Писателят, обвинил Кевин Спейси в сексуален тормоз, се е самоубил навръх Коледа - 1
Снимка: Shutterstock

Талантливият писател и бивш съпруг на норвежка принцеса, Ари Бен, се е самоубил на 47 години, съобщи АФП, цитирана от "Дарик". Новината за самоубийството беше потвърдена от мениджъра на писателя.

Успешният датски автор беше женен за принцесата на Норвегия Марта Луиз между 2002 и 2017 г. Те имат три дъщери, най-малката от които е на 11 години.

„С огромна тъга в сърцата и от името на най-близките роднини на Ари Бен трябва да съобщя, че той е отнел живота си днес“, заяви мениджърът му Гейр Хаконсунд в имейл до AFP.

През 1999 г. Бен публикува първата си книга - сборник с разкази, озаглавен „Тъжен като ад“, той е автор и на няколко романа и пиеси. Последната му книга „Inferno“ излезе миналата година и подробно описва борбата му с психични проблеми.

През декември 2017 г. Бен обвини Кевин Спейси, че го е опипвал под масата по време на концерт при връчването на Нобеловата награда за мир през 2007 г. Спейси беше обвинен от повече от дузина мъже в сексуални посегателства. Актьорът категорично отрече твърденията.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 12 Отговор
    ДА НЕЕ САМО УБИТ
  • 2 Емил

    17 0 Отговор
    Толкова писания за ада - е, посетил го е!
  • 3 Някой

    7 2 Отговор
    Вчера Кевин Спейси публикува в ютуб канала си ново видео в образа си на бруталният и безмислостен политик Франсис Ъндърууд . Защо ли точно на тази дата е решил да публикува ? Вече че станаха трима умрелите които го обвиняват в секс тормоз. Ще излезе че е вярно колко е важно КОГО ПОЗНАВАШ (Семейство Клинтън).А в същото време Бил Козби е в затвора, Кевчои Роман Полански са на свобода и обикалят света.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.