Last news in Fakti

8 Май, 2020 19:04 1 286 0

Сър Пол Маккартни отмени турнето си във Франция заради коронавируса

  • пол маккартни-
  • бийтълс-
  • the beatles

Парите от продажбата на билетите за отменените гастроли ще бъдат връщани в местата им на закупуване от 12 май 2020 година

Сър Пол Маккартни отмени турнето си във Франция заради коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившият член на "Бийтълс" - сър Пол Маккартни отмени пролетното си турне във Франция заради пандемията като изтъкна, че здравето и безопасността на всички фенове са негов пръв приоритет, предаде Франс прес.

Сър Пол Маккартни отменя гастролите си в Лил на 23 май, в Париж на 26 май, в Бордо на 31 май и в Лион на 7 юни, предава БТА.

"Аз и групата ми сме натъжени от факта, че няма да можем да бъдем заедно, за да изкараме незабравими мигове. Но в тези дни сме изправени пред безпрецедентни събития, като здравето и безопасността на всеки един от нас е наш главен приоритет!", написа Маккартни в съобщение за медиите.

Търсят се начини турнето на британския легендарен изпълнител да бъде проведено във Франция на други дати, но това няма да е лесно поради многобройните ангажименти на сър Пол Маккартни.

Парите от продажбата на билетите за отменените гастроли ще бъдат връщани в местата им на закупуване от 12 май 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА