Last news in Fakti

4 Май, 2020 22:00 1 636 1

Неизвестна песен на Пол Маккартни и Ринго Стар отива на търг

  • бийтълс-
  • пол маккартни-
  • ринго стар

Предварителната оценка на касетата е 20 000 британски лири

Неизвестна песен на Пол Маккартни и Ринго Стар отива на търг - 1

Неизвестна песен на Пол Маккартни и Ринго Стар от легендарните „Бийтълс“, вероятно единствената, която двамата са написали заедно, ще бъде предложена на търг във Великобритания, съобщи в. „Дейли мейл“, цитиран от БТА.

Песента „Angel in Disguise“ е записана за 10-ия солов албум на Ринго „Time Takes Time“ (1992), но не е била включена в него. Касетата със записа дълго е стояла в колекцията на радиоводещия Тони Принс, който сега я предлага за продан.

Касетата съдържа две версии на песента - едната само с вокалите на Пол Маккартни, а другата по-пълна с музикален акомпанимент. В нея е и песента на Ринго „Everyone Wins“.

Предварителната оценка на касетата е 20 000 британски лири.

На търга ще бъдат предложени и писма и снимки от колекцията на Тони Принс, яке на Ерик Клептън, колекционерски фигури на рок музиканти.

„Бийтълс“ се разпаднаха през 1970 г. Само двама от легендарните ѝ музиканти са още живи - 77-годишният Пол Маккартни и 79-годишният Ринго Стар. Джон Ленън беше убит през 1980 г., а Джордж Харисън почина от рак през 2001 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добро беше

    0 0 Отговор
    Но всичко с времето си а акционерите винаги дебнат за всевъзможни предмети и какво ли не от известни хора за да спечелят добре..! (Има хора за всичко....!)