Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 11:22 3 376 5

Мел Гибсън ще режисира и играе в "Смъртоносно оръжие 5"

  • мел гибсън-
  • дани глоувър-
  • смъртоносно оръжие-
  • смъртоносно оръжие 5-
  • продължение-
  • екшън

Сценарият е бил разработван от вече покойния Ричард Донър, но Гибсън ще довърши неговата работа.

Мел Гибсън ще режисира и играе в "Смъртоносно оръжие 5" - 1
Снимка: Shutterstock

Мел Гибсън потвърди, че ще режисира и ще участва в предстоящия екшън филм "Смъртоносно оръжие 5".

65-годишният актьор съобщи новината на специално събитие, озаглавено "An Experience with Mel Gibson", което се проведе в събота вечер в Лондон. Очаква се снимките на предстоящия филм да започнат през 2022 г, съобщава "Daily mail".

Гибсън започнал своето обръщение на форума, отдавайки почит към режисьора Ричард Донър, който стои зад четирите предишни части на приключенията на Ригс и Мърто. Гибсън го нарече "голям човек" и припомни, че Донър му е дал благословията си да продължи поредицата и в бъдеще. Той отбеляза, че Донър, който почина миналия юли, е разработвал сценария и е стигнал доста далеч.

"Един ден той ми каза: "Слушай, хлапе, ако ритна кофата, ще го направиш." И аз казах: "Млъкни."

Гибсън споделил това с жена си, студиото и продуцента. "Така че аз ще ръководя петата серия", отбеляза Гибсън, който предизвика фурор като режисьор със "Страстите Христови", пише life.dir.bg.

Петият филм ще има комедиен привкус.

"Феновете на Ригс ще се радват да го видят отново на екрана - по-възрастен, но не непременно по-мъдър", казват близки до проекта и добавиха, че се надяват Дани Глоувър също да се върне и да влезе в познатия образ на Роджър Мърто.

Първият филм излезе през 1987 г. и беше посрещнат възторжено от критиката. Имаше и номинация зя "Оскар" за най-добрия звук, обаче загуби от "Последния император". Продължението беше през 1989 г., и тогава Джо Пеши се присъедини към актьорския състав на филма. Третата част имаше премиера през 1992 г. и се превърна в най-печелившата част от поредицага. Четвъртият филм "Смъртоносно оръжие" беше в кината през 1998 г. със специално с участието на Джет Ли като злодея.

През 2016 година беше създаден и едноименен телевизионен сериал, който включваше Деймън Уейънс и Клейн Крауфорд съответно като Мърто и Ригс. Епизодите вървяха в три сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    0 13 Отговор
    Гибсън има само една свясна роля, когато играеше Джери от Теория на конспирацията от 1997г и каза нещо за 33.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 редник

    5 0 Отговор
    Да сме живи и здрави да го видим...
  • 4 незнайко

    5 0 Отговор
    Добър актьор а сега и режисьор . Жив и здрав да бъде и да го гледаме още 10-тина години в киното а останалия му живот да е спокоен и дълаг .
  • 5 Hmmm

    0 1 Отговор
    Гибсън пак е клекнал на евреите. Жалко…