30 Август, 2022 16:15 1 655 2

Крис Рок отказа да бъде водещ на Оскарите догодина

  • крис рок-
  • водещ-
  • оскарите-
  • отказ-
  • шамар-
  • уил смит

По време на шоуто си комикът сравни приемането на ролята на водещ със "завръщане на местопрестъплението"

Крис Рок отказа да бъде водещ на Оскарите догодина - 1
Снимка: БГНЕС

Американският комик Крис Рок, който беше ударен от актьора Уил Смит на церемонията по връчването на наградите "Оскар" през март, отказа ролята на водещ на следващата церемония по връчването на наградите "Оскар" през 2023 г. Това съобщи „Холивуд Рипортър“, предаде БГНЕС.

"Американската академия за киноизкуство покани Крис Рок да води церемонията за четвърти път през 2023 г., след като изигра подобна роля през 2005, 2016 и 2022 г., но той отказа предложението", отбелязва списанието.

По време на шоуто си в неделя вечер във Финикс, Аризона, комикът сравни приемането на ролята на водещ със "завръщане на местопрестъплението". Филмовата академия не е коментирала по никакъв начин изявленията му.

На 27 март по време на наградите "Оскар" Смит удари Рок в лицето и използва ругатни в отговор на неудачна шега за съпругата му Джеда Пинкет-Смит. Минути след инцидента Смит бе награден със статуетка за най-добър актьор във филма "Методът Уилямс" (2021 г.).

В началото на април Смит доброволно се оттегли от Академията. На 8 април филмовата академия забрани на актьора през следващите 10 години да посещава нейните събития. По-рано той се извини на Рок.



Следващата, 95-а церемония по връчването на наградите "Оскар", ще се проведе на 12 март 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    6 0 Отговор
    Стигат му шамарите.
  • 2 Студопор

    2 0 Отговор
    Тази година ще е Майк Тайсън