Last news in Fakti

22 Декември, 2023 13:45 1 347 4

Обявиха кой ще води ще води наградите "Златен глобус"

  • дно кой-
  • водещ-
  • награди златен глобус

Комикът и актьор Джо Кой е избран за водещ

Обявиха кой ще води ще води наградите "Златен глобус" - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Комикът и актьор Джо Кой е избран за водещ на церемонията за наградите "Златен глобус", предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Продуцентите са се спрели на неговата "заразителна енергия и приятен хумор".

Миналата година филмът му "Великденска неделя" (Easter Sunday) се превърна в първия голям проект с изцяло филипински състав. Джо Кой има стендъп комедийни шоута, направени за Комеди сентрал и Нетфликс.

Събитието, което ще се състои на 7 януари, ще бъде първата голяма изява на Джо Кой като водещ на наградна церемония, отбелязва Асошиейтед прес.

"Развълнувани сме, че Джо ще бъде водещ на 81-вите годишни награди "Златен глобус" и ще внесе своята заразителна енергия и приятен хумор в началото на наградния сезон в Холивуд", каза Хелън Хоун, президент на "Златен глобус", в разпространено изявление. "Знаем, че Джо ще се представи на ниво".

"В кариерата си съм стъпвал на много сцени по света, но тази ще бъде изключително специална. Толкова съм развълнуван, че ще бъда водещ на тазгодишните награди "Златен глобус", казва Кой в изявлението си. "Това е моментът, в който мога да накарам моето филипинско семейство да се гордее с мен".

Филмът "Барби" на режисьорката Грета Гъруиг води с девет номинации за наградите "Златен глобус", следван от историческата драма "Опенхаймер" с осем.

Наградите "Златен глобус" ще бъдат раздадени на 7 януари в хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли хилс. Церемонията ще бъде предавана по телевизия Си Би Ес, след като Ен Би Си, която преди държеше правата за излъчването, не пожела да поднови сключеното едногодишно изпитателно споразумение.

Наградите се възстановяват от скандал, избухнал след публикация във в. „Лос Анджелис таймс“. Журналистическо разследване от 2021 г. установи, че в Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд (HEPA), която гласува за наградите, няма чернокожи членове. Някои нейни членове пък бяха обвинени в правене на сексистки и расистки забележки.

 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 муцунка

    0 0 Отговор
    Обявиха кой ще води ще води наградите "Златен глобус". ЩЕ ГИ ВОДИ,АМА ЛЕКО С КОПИ-ПЕЙСТ-А.
  • 3 въпросче

    1 0 Отговор
    Комикът и актьор Джо Кой е?

    Коментиран от #4

  • 4 фактите

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "въпросче":

    Все едно кой е, важното е да не е бял, за да ви им накърнява чернилското несамочувствие