Last news in Fakti

2 Октомври, 2022 16:09 708 1

Брус Спрингстийн обяви нов албум с кавъри ВИДЕО

  • брус спрингстийн-
  • албум-
  • кавъри

В него е събрана специална селекция на големи хитове от соул музиката

Брус Спрингстийн обяви, че ще издаде нов албум, в който е събрана специална селекция с кавъри на големи хитове от соул музиката, информира Hennemusic, цитирана от zrockradio.bg. Той ще носи името “Only The Strong Survive” (Само силните оцеляват), a големият музикант споделя и първия сингъл от албума. Парчето се казва “Do I Love You (Indeed I Do)” (Обичам ли те – наистина те обичам) и е кавър на хита на Франк Уилсън от 1965 година. Може да видите клипа към него тук:

Очакваме новия албум на Брус на 11 ноември на пазара. Проектът включва 15 големи хита от света на соул музиката. Спрингстийн е решил да почете с творчеството си големи имена от миналото като Motown, Gamble and Huff, Stax и други. Продуцент на “Only The Strong Survive” е Рон Аниело, записите са правени в Ню Джърси в студиото “Thrill Hill”.

Това двадесет и първи студиен албум за уникалния музикант, като в него ще чуем гост вокали от Сам Муур. Ще се включат още музикантите The E Street Horns, Роб Мейтс и бек вокалистите Сузи Тайрел, Лайса Лоуел, Мишел Муур, Къртис Кинг Младши, Денис Колинс и Фонзи Торнтън.

Ето какво разказа за новите си музикални приключения Брус Спрингстийн:

“Исках да направя един албум, в който просто да пея. И няма по-добра музика за целта от великия каталог с американски песни от 60-те и 70-те години на миналия век. Вдъхновявам се от хора като Ливай Стъбс, Дейвид Руфин, Джими Руфин, Джери Бътлър, Даяна Рос, Доби Грей, Скот Уокър и много други. Опитах се да предам тяхното творчество във възможно най-добрата светлина. Моята цел е днешната аудитория да изпита радостта и красотата на тези песни, така както това се случи с мен, когато ги чух за пръв път. Надявам се, че албумът ще ви хареса.“


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    5 1 Отговор
    Музиката , която ни радва , за съжаление , се превръща в класика ! Нашите , български любими хитове - също ! Няма достойни заместници ! Просто , имахме късмета , да живеем във велики времена ! С велики музиканти , велики артисти , велики футболисти и спортисти , велики събития , и промяна на цивилизациите..... ! Вече , за съжаление , идва времето на джендърите и печалбарите ! Нищо не се прави от сърце и душа !