Last news in Fakti

8 Март, 2024 11:16 948 5

Звездата от „Yellowstone“ Люк Граймс пуска дебютен кънтри албум ВИДЕО

  • люк граймс-
  • актьор-
  • албум-
  • кънтри

Тази музика е велика, когато е искрена, заявява актьорът-музикант

Актьорът Люк Граймс, най-известен с превъплъщението си в сложния каубойски герой Кейси Дътън в хитовата лента “Йелоустоун” също е безценен инструмент, пуска днес дебютният си кънтри албум, озаглавен простичко “Luke Grimes, пише ABC News.

От студиото в Нешвил актьорът-музикант каза пред Асошиейтед прес, че се надява албумът му да покаже „кой съм аз и откъде идва тази музика, опитвам се да бъда честен с него и да направя всичко по правилния начин.”

“Мисля, че кънтри музиката е най-велика, когато е наистина искрена. Така че беше важно да се опитаме да постигнем това в този първи албум," каза той.

Тази лична уязвимост е различна от работата му като актьор в “Йелоустоун”

“Другото, което правя е да не бъда себе си", казва той. "За да направите това правилно, означава да приемете различна личност, различно име, да кажете думите на някой друг и в много случаи да влезете в дрехите на някой друг. Целият смисъл е да избягаш от това, което си в действителност, и да накараш някой да повярва, че не си”.

Въпреки че това е дебютен албум, той не е новак. Музиката винаги е била част от живота му - от слушане на музика за поклонение и свирене на барабани в църква на 11-годишна възраст до откриване на великите имена чрез баща си и по кънтри радиото, първото му вкусване на светска музика. По-късно той ще свири на барабани в Wilco - вдъхновяваща американска група от Лос Анджелис, а през 2012 г. написва кънтри песен за филма “Outlaw Country”, в който той също участва.

“Никога не съм издавал музика, но винаги съм имам китара. И всеки път, когато съм се подготвял да направя нещо творчески, музиката е била огромна част от това.”

Продуциран от легендарния Дейв Коб, албумът е като дневник, отворена книга с песни за любов, загуба, Бог и селски живот, универсални теми от артист с умение да артикулира истини и всичко останало.

Граймс казва, че в кънтри музиката има много песни за любов, разбито сърце и родни градове и постига всичко това с парчето “О, Охайо".

Арън Райтиър, автор на песни за Коб, който участва в две песни в албума — бавно горящата магистрална балада “South on 75” и “Ain't Dead Yet" — казва, че Граймс е „музикант в душата си”.

„Той може би е един от най-добрите текстописци и изпълнители на нашето поколение, хванат в капана на тялото на актьор суперзвезда,” - каза Райтиер. “Ако станеш известен като правиш кетчуп, е трудно да се обърнеш и да направиш горчица и всички да те вземат на сериозно, нали знаеш? Но той е страхотен.”


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    2 1 Отговор
    Добър сериал. Само последния сезон не става.
  • 2 Съвет

    1 3 Отговор
    Копейките трябва да го гледат тоя сериал задължително да разберат колко меки китки са всъщност

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Хаха

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Съвет":

    Велик сериал. А ти дори и на тази тема вкара анти рашън реторика. Болен мозък . Ходи се прегледай .

    Коментиран от #4

  • 4 Те си знаят

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    Те нали имат нещо анти краварите тяхно си там че за това иначе сериала гърми
  • 5 Пилотът Гошу

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Съвет":

    Че щом смяташ филмчетата за фактор, гледай Рамбо 😂😂😂😂😂 сваля хеликоптери с танк ...
    Или пък битката за Москва...
    Пий си хапчетата....