19 Ноември, 2022 09:40 2 093 2

Флор Янсен от Nightwish: Вече нямам рак!

  • флор янсен-
  • певица-
  • пак-
  • диганоза-
  • операция-
  • nightwish

Вокалистката на култовата готикметъл банда се подложи на операция, при която са били отстранени всички туморни образувания. Предстои й лъчетерапия

"Страхотни новини! Аз съм без рак".

Това написа преди часове в профила си във Фейсбук вокалистката на култовата готикметъл банда Nightwish Флор Янсен.

Тя е била опдложена на операция, при която са били отстранени всички туморни образувания. Предстои ѝ лъчетерапия през февруари. "Така ще се убедя, че всичко вече е навън", заяви певицата.

"Връщам енергията си след операцията и чувствам огромно облекчение, че знам, че е успешна! Не се завръщам към 100%, но не се съмнявам, че шоутата ще ми дадат силата, която ми трябва, за да избухвем с всички вас на предстоящото европейско турне. Благодаря ви за невероятната подкрепа и хубавите пожелания", пише още Янсен

Вокалистката, която е начело на финландската симфонична метъл група от почти десетилетие, разкри през октомври в съобщение до феновете, че е диагностицирана с рак на гърдата.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Тричо

    6 11 Отговор
    От сърце и желая успех и все пак нека има едно наум, че лечението сега започва. Иначе ще падне от много високо. Надеждата умира последна и крепи будалата.
  • 2 Ники

    0 0 Отговор
    Кой, по дяволите, измисли, да напише, че Найтуш е готик метъл група!!!???