Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 13:45 817 4

Джими Кимъл ще води "Оскарите" за четвърти път

  • джими кимъл-
  • награди оскар-
  • водещ

"Винаги съм мечтал да водя "Оскар"-ите точно четири пъти", казва комикът в изявлението на Академията

Джими Кимъл ще води "Оскарите" за четвърти път - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Комикът Джими Кимъл ще бъде водещ на церемонията за наградите "Оскар" за четвърти път, съобщиха световните осведомителни агенции, позовавайки се на Американската академия за кинематографично изкуство и наука.

"Винаги съм мечтал да водя "Оскар"-ите точно четири пъти", казва Кимъл в изявлението на Академията.

"Джими се утвърди като един от най-великите водещи на церемонията за всички времена благодарение на перфектното съчетание на хуманност и хумор", обясняват изпълнителните продуценти на церемонията Радж Капур и Кейти Мълън.

Церемонията за наградите "Оскар" - 96-а по ред, е насрочена за 10 март 2024 г. Кимъл беше начело и на 95-ата церемония в театър "Долби" миналия март. Той заложи на традиционно шоу, насочено към връщането на зрителите в киносалоните след пандемията от КОВИД-19. Така публиката се увеличи с 12 процента, а комикът спечели номинация за награда "Еми".

Водещият и изпълнителен продуцент на предаването "На живо с Джими Кимъл" по телевизия Ей Би Си беше водещ на церемонията за наградите "Оскар" също през 2017 г. и 2018 г.

Рекордът за водещ на церемонията за наградите "Оскар" принадлежи на комика Боб Хоуп, който е забавлявал публиката ѝ 19 пъти.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факуса

    4 0 Отговор
    няма ли да е зеления жужак,с белото носле и непраните дрехи,мъка
  • 2 Сандо

    6 0 Отговор
    Останаха ли нормални хора,които да се интересуват от тая досада?Там май и телевизиите спряха да се натискат да го излъчват.
  • 3 Не, благодаря

    4 0 Отговор
    Оскарите не са това което бяха преди години. Със расиската джендполитика се приземиха до дъното.

    Коментиран от #4

  • 4 Верно е !

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Не, благодаря":

    Така е ! Тоя е фен на черните палки.