Last news in Fakti

25 Юни, 2024 15:57 6 332 8

Любо Киров е първият български изпълнител с концерт на стрийминг платформата Max

  • любо киров-
  • концерт-
  • max-
  • hbo-
  • hbo max-
  • стрийминг платформа-
  • турне

От 1 юли абонатите на платформата у нас ще могат да гледат един от трите му поредни концерта в зала 1 на НДК от миналата година

Първият концерт на български изпълнител, който влиза в българското съдържание на международната стрийминг платформа Мах, е на Любо Киров. "Любо Киров - Концерт в София 2023" ще бъде достъпен за зрителите от 1 юли в платформата в селекцията "Български продукции", в която има съвременни родни пълнометражни и кратки филми, както и сериали.

Концертът на Любо Киров ще бъде и в селекцията от музикално съдържание на платформата сред изпълнители от световен мащаб като Lady Gaga, The Weekend, Lizzo и др. С това българската музикална звезда продължава да разширява музикалното си влияние и да добавя допълнителна стойност за публиката на творческите продукти, които създава, а стрийминг платформата на Warner Bros. Discovery следва посоката си да предоставя възможност на ползвателите у нас за достъп до качествено многожанрово българско съдържание.

Любо Киров е първият български изпълнител, който влиза със запис на концерт в съдържанието на стрийминг платформата Max. От 1 юли ползвателите на платформата у нас ще могат да гледат един от трите му поредни концерта в зала 1 на НДК от миналата година. В допълнение към него за феновете ще е достъпен и кратък документален филм, който показва „Турне 2023" зад кулисите.

 

„Винаги съм искал да бъда точно този музикант, който съм в момента. Ако музиката те прави жив, просто не се отказваш. Няма лесен път за успех. Има път, който трябва да извървиш, ако наистина обичаш нещата, които правиш“, споделя Любо Киров.

За българския екип на Warner Bros. Discovery добавянето на първи концерт на един от най-обичаните български музиканти е заявка за нов жанр в селекцията с локални продукции в Мах, и дава възможност на още по-многобройна аудитория да преживее едно музикално събитие от комфорта на собствения си дом.

"Българските продукции често са сред топ 10 най-гледано съдържание в платформата в премиерните си седмица и месец, което показва нуждата и интереса на аудиторията към тях и ги прави пълноценно-конкурентни у нас на международно признати заглавия. Надяваме се "Любо Киров - Концерт в София 2023" да продължи тази успешна линия", споделят от българския офис на WBD.

Именно „Турне 2023“ стана най-продаваното събитие на поп изпълнителя за миналата година в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim. Над 25 000 души гледаха на живо Любо Киров по време на десетте концерта в страната, абсолютно разпродадени предварително.

Тази година отново обещава да бъде повече от успешна за Любо Киров. Предстои „Ново турне 2024“ с концерти в страната и кулминация в зала „Арена София“ на 28 ноември. На 14 юни пък излезе албумът „Ново сърце“ с представяне в Sofia Live Club, както и видеото към едноименната песен от него.

 

Определян като един от най-влиятелните музиканти на нашето време, Любо Киров бе позициониран на корицата на престижното списание Forbes в началото на 2024 година, поставяйки началото на разговора за истината в шоубизнеса. Поредна година той отново е в класацията на изданието „Топ 70 на българските знаменитости“, като е единственият музикален изпълнител сред първите десет.

Носител е на множество награди, сред които „Икар“ и „Златно перо“ за принос към българската култура и изкуство. Тази година беше част и от официалната делегация на България във Ватикана с аудиенция при папа Франциск и бе представен от президента Румен Радев като един от най-успешните български певци и обществена личност с участие в много благотворителни кампании и каузи.

Warner Bros. Discovery развива специална секция с българско съдържание в стрийминг платформата Мах в последните над 6 години. По този начин осигурява достъп до качествени родни продукции и след техния събитиен живот (фестивален, кино и телевизионен). В зависимост от типа съдържание често продукциите са достъпни за гледане от чужденстранна публика и на други територии, на които платформата е налична. Сред последно добавените български заглавия в Max са късометражният филм “13-ти август”, детските игрални филми „Случаят Кюри” и “Случаят Тèсла“, хитовите сериали “Под прикритие“, „Вина“ и “Порталът“.

Концертът на Любо Киров и документалният филм, който надниква зад кулисите на "Турне 2023", ще бъдат достъпни в онлайн стрийминг платформата Max от 1 юли.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ломския

    10 7 Отговор
    Имат талант обратните
  • 2 Колко ниско сме

    12 2 Отговор
    Паднали, след като Любка е единствената сред най- най и по- по НАЙ!

    Коментиран от #6

  • 3 Педи

    12 2 Отговор
    Стрийминг платформата Max е свърталище на хомосексуалисти като нашия Любчо Киров ! Трябва да бъде забранена веднага !
  • 4 Гост

    8 1 Отговор
    Този блее като коза.Кой го излъга че може да пее.

    Коментиран от #7

  • 5 Соваж бейби

    6 1 Отговор
    Една песен не си спомням хубава на Любчето ей винаги ми е бил смотан,ясно е че Азис или Мара ,Галена ,Софи не можем ги наредим още повече се изложим ама и този ...!Ако проблема е че има малко бели българи които не са от махалата и не пеят чалга поне Миро от Каризма да бяхте избрали .Говоря за тези които поправят сондажи и си правят техни класации ИИ
  • 6 Соваж бейби

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Колко ниско сме":

    Гледам още се облича като мъж,ако си слага грим и женски дрехи има голяма вероятност и в Америка да го поканят ,в списание Вог много са вървежни.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бърбън Брадърс

    0 0 Отговор
    Силно имитира "Кеца" ,особено във "Восъчен герой"-подхождат си...