Last news in Fakti

2 Декември, 2014 12:58 3 637 2

Елизабет Хърли заби руски милиардер

  • елизабет хърли-
  • руски-
  • милиардер

Британската актриса излиза с Евгений Лебедев

Британската актриса Елизабет Хърли се среща с руския милиардер Евгений Лебедев, съобщи „Дейли Мейл“.

За връзката помежду им се говореше от месец март, но едва сега папараци успяха да ги издебнат докато се целуват след вечеря в луксозен ресторант в Лондон. Интересното е, че Лебедев е с 15 години по-млад от 49-годишната актриса. Той е медиен магнат и дългогодишен приятел с актрисата. Тяхната любов се разпалила, след като Хърли се раздели със своя годеник Шейн Уарн, който е известен състезател по крикет.

През 2011 г. Хърли се разведе с индийския магнат Арун Наяр, с когото бяха женени  в продължение на три години. Лебедев пък е известен със своите любовни завоевания, като последната му приятелка бе певицата и бивш член на групата „Спайс гърлс“ Гери Халиуел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хищникът

    0 0 Отговор
    Що не забие някое BG бедняче ... Хърла
  • 2 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    РУСКИНИТЕ СА ПО КРАСИВИ НО ТАЗИ Е ИЗВЕСТНА