Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 13:57 2 925 7

На 58 г. Елизабет Хърли продължава да излъчва елегантност и сексапил (ВИДЕО)

  • елизабет хърли-
  • актриса-
  • модел-
  • сексапил

Обичаният от хиляди модел присъства на важно за своя приятелка събитие

На 58 г. Елизабет Хърли продължава да излъчва елегантност и сексапил (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Милиони фенове по цял свят обожават Елизабет Хърли - британска актриса, най-известна с ролята си във филма Blinded. Тя е продуцент, модел и бизнесдама.

Докато я гледа, човек може да си помисли, че за нея времето е спряло и тя живее в свят, в който хората не остаряват. Би било хубаво, разбира се, но явно само Хърли знае тайната на вечната младост.

На 58 години Елизабет изглежда зашеметяващо - тънка талия, стегнати крака, стегнати ръце. Какво повече може да иска човек? А самата Елизабет никога не е скромна и винаги демонстрира великолепната си фигура: тя често „ходи“ в рокли с огромни цепки и дълбоко деколте, излагащи на показ краката и бюста ѝ, пише jenata.blitz.bg.

След като напусна света на киното, Елизабет успя да се намери в друг - благодарение на зашеметяващия си външен вид и атлетично тяло, тя успя като модел. Припомняме, че тя вече има собствена марка бански костюми, които рекламира сама.

Наскоро папараци заснеха Хърли по улиците на Лондон, където пристигна със сина си. За присъствието си на премиерата на книга на своя приятелка 58-годишната актриса избра тясна розова рокля с бухнали ръкави и дълбоко деколте. Цветът на роклята се съчетаваше уникално с отворените ѝ сандали и розовата ѝ чантичка. Звездата бе сложила и бижута в същия тон.

Единствената забележка бе, че роклята на Хърли ѝ беше доста тясна в гърдите. Те буквално щяха да изскочат и изглеждаха на секунди от експлозия.

Хърли няма тайни от феновете си - тя винаги говори открито в социалните си мрежи за начина си на живот и насърчава всички да спортуват, да се хранят правилно и да се разхождат на чист въздух.

Хърли практикува пилатес и йога, хапва предимно зеленчуци и плодове и обожава да си поспива. Тя е категорично против изтощителните диети, тежките тренировки и крайните ограничения. Според нея най-важното е да правите всичко за удоволствие и да поддържате баланса.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тахумба

    0 0 Отговор
    А защо само на излъчва без да пръска?

    Коментиран от #4

  • 2 любител

    1 2 Отговор
    егати и зашеметяващото та кожата и е набръчкана като фотаджийски ръкав а пък къде са крачетата и тънката талия та то не се вижда нищо такова или всичко е фантазия. хахаха
  • 3 АБВ

    1 2 Отговор
    Ама шушоната и е като изсъхнала слива
  • 4 любител

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тахумба":

    няма как да пръска вече е пресъхнала. хахаха
  • 5 Пръц

    1 0 Отговор
    Като си помисля,че мисирките в България постоянно определят жените на тази в България като бабички
  • 6 У сите дупки лютеница

    1 0 Отговор
    Най-обичам лелки на тия години...всичкото вътре!
  • 7 Естет

    2 0 Отговор
    Невероятна красота! Дали тайната на вечната й младост не включва някое готино младо гадже?! Според мнозина това действа подмладяващо.