Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 09:31 3 458 7

Търси се двойка, която да заживее на частен остров срещу заплащане

  • частен остров-
  • двойка-
  • милиардер-
  • заплащане

Крайният срок за кандидатстване е до Коледните празници

Търси се двойка, която да заживее на частен остров срещу заплащане - 1
Снимкa: Shutterstock

Ако някога сте имали мечта да живеете на частен остров насред Карибско море с вашата половинка, вече е осъществима: милиардер търси двойка, която да заживее на частен остров, като в замяна ще получи и финансово възнаграждение в размер на 185 хил. долара, пише novini.bg. Офертата се разпространява от агенцията Fairfax & Kensington.

Целта на собственика е да се разкрие красотата на мястото. Двойката ще трябва да прави снимки и след това през техния поглед да покаже на аудиторията как се е развил островът от първия ден, в който са стъпили; да споделят какво и как се е променило за една година, когато се очаква да приключат основните ремонтни дейности, разясни Джордж Дюн от Fairfax & Kensington за Kennedy News.

Макар името на милиардера да остава неизвестно, за въпросния остров се знае, че е част от групата на Британските Вирджински острови и е в съседство с о. Некер, който пък е собственост на Ричард Брансън.

Сред изискванията са желаещите да са експерти по социалните мрежи, да притежават приключенски дух и да имат опит в областта на лукса, т.е. да са работили на яхти или в имения.

За да кандидатствате, трябва просто да изпратите ТикТок видео с вашата половинка, не по-дълго от 2 мин., на адрес: [email protected]

Крайният срок е до Коледните празници, тъй като проектът се предвижда да стартира през януари 2024-а година.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуте

    21 1 Отговор
    Речат ли ти , дека че ти плащат за нема нищо , начи - има нещо !

    Коментиран от #3, #7

  • 2 Шведска маса

    6 2 Отговор
    А тройка, не може ли?
  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Вуте":

    Точно
  • 4 Момъка с навирения

    3 0 Отговор
    Аз съм съгласен само ако съм с Лиса Ан
  • 5 В договора

    0 0 Отговор
    упоменато ли е че може да ги ч..ка?
  • 6 Бах

    2 0 Отговор
    Значи , двойката може да е едополова - джендърска и не е указано каква точно да е тази двойка.
  • 7 Ай чалафте

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вуте":

    Ама хич не е нема нищо. В статията не пише нищо от това, което всъщност трябва да прави двойката. Цяла страница са задълженията им, а заплатата за двамата е £160 K за 1 година.