Last news in Fakti

10 Август, 2016 02:45 12 725 5

Майка се влюби в сина си

  • любов-
  • майка-
  • син-
  • ню мексико-
  • сащ-
  • затвор-
  • моника марес

Готови да влязат в затвора...

Любовта е сляпа, няма цвят и възраст. Дали това важи, обаче, ако става въпрос за майка и нейният син?

„Дейли мейл“ разказа шокиращата историята на 36-годишната Моника Марес, която се влюбила в 19-годишния си син Калеб Петерсън.

Майката родила Калеб на едва 16-годишна възраст, след което го дала за осиновяване. Наскоро двамата се срещат и така пламва голямата им любов.

Властите в американския щат обаче сериозно се противят на тази връзка. Присъди грозят майка и син, които ясна подчертават, че това няма да ги спре.

В интервю за изданието двамата споделят, че са готови да „рискуват всичко, само и само да са заедно“.

„Той е любовта на живота ми, не искам да го загубя. Нищо не може да застане между нас – нито затвора, нито съдилищата“, категорична бе Моника Марес.

Майката се среща с Калеб за първи път след раждането му на Коледа, преди няколко месеца. Огънят помежду им пламва, а Моника споделя: „Той е най-хубавото нещо, което се е случвало в живота ми. Искам да сме заедно до края на живота“.

По местните закони кръвосмешението е незаконно и присъда от 18 месеца грози майка и син. Дали това ще ги спре?


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    2 0 Отговор
    Да се преселят в Израел . Там това е законно.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 вес

    2 0 Отговор
    Ако бяха майка и дъщеря или баща и син тогава нямаше да има проблем за неолибералите

    Коментиран от #4

  • 4 Бай

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "вес":

    Аз не разбирам еднополовите връзки и не ги приемам...но там не може да се създаде потомство да речем. А тук, ако тръгнат да създават деца, нещата са още по-изкривени. Това няма нищо общо с любовта - това са силни страсти. Ако обичаш истински, няма да го искаш за себе си и да го приемаш като собственост - не можела да го загуби - ала бала - липсваща духовна култура...НО, ако пък искат да са заедно, без да правят деца - оставете ги да си изживяват изкривените чувства...обаче забременее ли - АБОРТ и СЪД !!! Не ни трябват повече изчадия - има предостатъчно на планетата...
  • 5 mediator38

    1 1 Отговор
    Не в Израел, а в Ню Джърси кръвосмешението между възрастни не е незаконно. Изненадва ме, че в България има същата пропаганда каквато е добре позната в Близкия изток. Каквото и да се случи или да не се случи по света, Израел е в основата на проблема. Май България сериозно започва се подготвя за ислямизиране. Истинската хибридна война са я измислили и развили ислямските стратези и я прилагат от поколения