Last news in Fakti

20 Август, 2017 11:00 10 269 16

Най-зловещите места в България (ВИДЕО)

  • зловещи-
  • страховити-
  • места-
  • българия-
  • тайни

Истории за проклятия, призраци, мистични създания и извънземни

Най-зловещите места в България (ВИДЕО) - 1

По света има много места, от които ще ви настръхнат косите. Места, толкова зловещи и ужасяващи, че само мисълта за тях би прогонила съня от клепачите ви.

Такива места не липсват и в нашата родна страна. България, като всяка друга страна с древна история и кърваво минало, има своите страховити и зловещи места, които пазят своите тайни и въпреки времето и хорските приказки, си остават загадка.

Дупката в Царичина

През 1990 година в село Царичина започват разкопки, организирани от Генералния щаб на Българската армия, по идея на екстрасенса Елисавета Логинова. Тя получава странни сигнали от извънземна цивилизация, че именно в село Царичина е закопано първото човешко същество, живяло някога на земята. Не след дълго разкопките били прекратени незабавно и дупката била зарината и капсулована. Какво са открили нашите военни там и до днес остава мистерия.

По време на разкопките свидетели, както и ясновидката, твърдят, че са били посетени от извънземни. През краткия им престой се случили необясними неща. И до днес жителите на село Царичина твърдят, че покрай бившите разкопки се усеща необяснима енергия.

Прокълнатата къща в село Мусачево

В село Мусачево, което се намира на около 20 километра от София, има схлупена къща, със зеещи прозорци, която стои необитаема от десетилетия. Местните казват, че никой не искал да я купи заради стряскащите неща, които са се случили там. Семейството, което построява къщата, умира при мистериозни обстоятелства. След това е имало още две семейства, които се нанасят там, но и те починали по мистериозен начин. Според предани, къщата е била построена върху турско гробище и има заровени прокълнати жълтици под нея. Очевидци разказват, че през нощта се чували страховити звуци в нея и проблясвали ярки светини.

Село Шишенци

Село Шишенци се намира във Видинско и наброява 120 жители. Интересен факт е, че 80% от населението е със сини очи. Това село е може би най-страховитото в цяла България. Никой не смее да излезе след 21.00 часа вечерта. Почти всички се заключват и не излизат посред нощ. Твърди се, че причината за това е, че всяка вечер по улиците на селото се чуват викове от гласовете на мъже, жени и деца и биене на тъпани. Скептици казват, че това са чакали, но жителите в селото разказват, че хората ги побиват тръпки и разказват, че вечер не смеят да излизат, защото не знаят какво има навън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Моамар

    79 21 Отговор
    На бузлуджа през лятото гъмжи от социалисти

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Д-р Фройд

    94 2 Отговор
    Най зловещото място в БГ.е бул.,,Александър Дондуков 1" там трябва да се отиде с цистрна със Светена Вода и след като хубаво се полее да бъде запечатано с бетон заедно с демоните вътре. да бъде сложена табела врагове народни са зпечатани тук.
  • 3 брей,брей

    27 9 Отговор

    До коментар #1 от "Моамар":

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Маг

    13 4 Отговор
    Айде,вмалко по-сериозно ,моля!
  • 6 Реално

    36 2 Отговор
    Най зловещото място е Парламента-факт който всички го знаят...
  • 7 Геро

    31 2 Отговор
    Защо Перник го няма в класацията?
  • 8 нормален гост

    11 7 Отговор

    До коментар #4 от "Име като гост":

    КОМУНИСТ АЛЧЕН !!!!!!!!

    Коментиран от #10

  • 9 Гост

    30 2 Отговор
    духове, проклятия, извънземни и още какво ли не.....глупости на търкалета.
    От човека по-страшно няма, така говорят старите хора.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ДДД

    33 4 Отговор
    САМАТА БЪЛГАРИЯ СИ Е СТРАШНО МЯСТО

    Коментиран от #15

  • 12 деница делева

    3 3 Отговор
    вярвам всички сте чували и чели за огнедишащия старец от село любеново,плевенско... какво по-зловещо от това... на майка ми на леля иедна колежка е била учителка в селото преди 1963 год и този старец си е живал там,даже са били задължени с подпис,че това няма да присъства в разговорите им. след 10.11 1989 год проф. евлоги пастърмаджиев е правил опити да проучи този феномен,но отново по някакъв начин всичките му усилия са били възпрепятствани,този път и с намесата на щатския посланик тогава в българия . същият професор е живял дълго в щатите и мисля,че там е приключил житейския си път. в бан се пазят мумифицираните трупове на жена с две глави и детето и също с две глави,които ,интересно,но са ексхумирани пак в това село...май е достатъчно зловещо,поне като съвпадение... ще ми е интересно,ако някой сподели такива факти,а лексиката си против днешните политици можем да тренираме в други форуми,за жалост-все безуспешно.
  • 13 интересуващ се

    12 1 Отговор
    А, къде е снимката на парламента? Аз само като помисля за това място и тия "велики" тикви, които седят вътре или поне се водят, на работа и заплатка, не косите ми, ами и обувките ми настръхват. Енергията е съвсем срашна и обяснима - разплакаха ни Мадърите и прабабите дори....
  • 14 qqqqq

    14 1 Отговор
    Народното събрание и то е построено върху турски гробища. И както виждате нищо му няма, даже и на хората вътре.
  • 15 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "ДДД":

    точно
  • 16 печатна грешка

    1 1 Отговор
    Защо в списъка липсват исторически зловещи места като Рупите и мавзолея на Лайпцигския?