Last news in Fakti

22 Юни, 2020 14:55 6 306 8

Пеперудите живеят в разврат и пиянство

  • пеперуди-
  • разврат-
  • пияни-
  • живот

Краткият живот на пеперудите минава в "пороци"

Пеперудите живеят в разврат и пиянство  - 1
Снимки: Shutterstock

Вие бихте ли се отдали на безспирен разврат, пиянство и побои, ако пред вас се отвори подобна възможност? Със сигурност, ако бяхте на мястото на пеперудата Лилав император през краткия ѝ 10-дневен живот, пише в. "Mail on Sunday".

Изданието цитира книгата на ексцентричния британски автор Матю Оутс "Негово императорско величество". Авторът е човек, който е посветил над 50 години от живота си само на един вид насекоми - на пеперудите Лилав император, които са смятани за едни от най-екзотичните и красивите в Обединеното кралство.

През целия си съзнателен живот г-н Оутс следял отблизо целия живот на тези прекрасни създания с невероятните им виолетови крила. Те живеят високо в короните на дъбовите дървета. И първото нещо, за което жадуват тези разюздани хвъркати разбойници, е сексът - брутален и непризнаващ граници. Ако бъдат вкарани в човешките категории, самците на Лилавия император биха били квалифицирани като сексуални маниаци.

Пеперудите живеят в разврат и пиянство

Те зорко охраняват запазените си територии, в които привличат женските. И като е за секс, прибягват до пълни безумия. Те тръгват да нападат птици, много по-големи от тях, ако се доближат до набелязаните от тях "бройки" в своя харем, пише Оутс. Той правилно отбелязва по аналогия с човешкото царство, че където има много секс, обикновено това е придружено и с безкрайни пиянски партита. Точно това обичат да правят разюзданите Лилави императори, когато са разгонени. Те с удоволствие се наливат с капки ферментирала мъзга от дърветата и извършват похожденията си на пияна глава.

Авторът на тези увлекателни наблюдения предупреждава обаче, че поданиците на Нейно Величество някой ден могат да се простят с тези очарователни пеперуди с толкова човешки нрав заради непрекъснатото разрушаване на обитанията им.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АААААА

    6 0 Отговор
    ЩЯХ АД СЕ УЧУДЯ АКО НЕ СЪБИНЧЕТО.........
  • 2 54676867хйхг

    23 0 Отговор
    Те за това ли казват волна като пеперуда :)))))))))
  • 3 волна пеперуда

    7 1 Отговор
    Поради краткия си живот пеперудите се отдават на секс и пиянство, също като повечето хора. Но пеперудите са и красиви на всичко отгоре.
  • 4 Красиви са пеперудите, но не ДЖЕК

    2 0 Отговор
    А и бързо умират...! (Боже, кой ги,, погребва,,.... горките хайвани...!)
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    нещо като волна пеперуда изпята от КАТИ тя я посвети на ГЛАВНИЯ ГЕОРГИ ИЛИЕВ но той не и обръщаше внимание
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Да да

    2 0 Отговор
    Т.е. Бг живот - разврат и пиянство.
  • 8 Начи ко..

    2 0 Отговор
    Стари пипируди, кацат с мерак от заведение на заведение, но пак има,, бум,, на, коронавируса...!