5 Февруари, 2021 17:06 6 332 21

Хонорарите в „Капките” яко орязани

  • като две капки вода-
  • хонорари-
  • участници-
  • пари

Азис ще пее за 2500 лв.

Маги Халваджиян е в трескава подготовка за новия девети сезон на „Като две капки вода”. Шоуто за имитации по Нова телевизия ще събере най-атрактивните участници от изминалите издания. Както е известно, „Ол старс” версията на забавното предаване стартира на 22 февруари. На сцената на „Като две капки вода” ще се завърнат Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова.

Всеки един от тях вече е подписал железен договор. В него освен сумата, определена за участието в предаването, са включени и клаузи с неустойки. Всеки един от артистите се е спазарил с продуцента Маги Халваджиян за различен хонорар. С някои преговорите продължили дълго и имали големи претенции, други били склонни на по-ниски суми само, за да се върнат отново в най-гледаното шоу. Освен с хонорар, победителят ще си тръгне с голямата награда – лек автомобил.

За разлика от предишния сезон, в който участниците имали куп изисквания, тази година кризата за ангажименти заради затворените заведения, ги направила доста по-скромни, научи „Уикенд”. Това е и причината хонорарите на знаменитостите да са осезаемо по-ниски.

Най-голям бил пазарлъкът с кралят на фолка Азис, който първоначално поискал огромен хонорар. След дълги преговори сумата паднала до 2500 лв. за всяко превъплъщение или 32 500 лв. за 13 предавания. При предишния си гастрол на сцената на „Капките” преди години, Азис е прибирал по 6 бона за всяко издание.

Синът на Тони Стораро - Фики се е договорил за 1500 лв, макар че в предишния сезон прибираше двойно повече. Изпълнителят на „Ламборгини” бе най-атрактивният участник и победител в предишния сезон на „Като две капки вода”, но склонил да прави шоу за по-малко пари. Пеещата актриса Милица Гладнишка ще се вихри на сцената срещу хонорар от 1000 лв. Същата сума ще прибере и победителката в петия сезон Михаела Маринова, която след победата си в „Като две капки вода” победи и в друго шоу, продуцирано от дългокосия арменец – „Маскираният певец”. Шоуменът Къци Вапцаров, който се оказа брилянтен имитатор, а преди 6 години остана втори след победителката Невена Бозукова-Неве, също ще прибере хилядарка за всяко свое изпълнение.

Поли Генова ще пее за 700 лв. на предаване, а нейният колега Рафи – за скромните 500 лв. Водещите Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро, които често подхвърлят в ефир, че работят за символично заплащане, ще заработят по 800 лв. на издание или по 10 400 лв. за цялото предаване.

„След като направихме подбора, както винаги имахме предварителни срещи с всички участници и признавам, досега никога не съм се смял толкова. Всички са супер забавни и мотивирани да надскочат себе си и да се справят още по-блестящо с всякакво преобразяване. Това е гаранция за един исторически сезон“, сподели Влади Априлов, главен сценарист на „Като две капки вода“.

Кой колко ще получи от „Като две капки вода”?

Азис – 2500 лв.
Фики – 1500 лв.
Милица Гладнишка – 1000 лв.
Михаела Маринова – 1000 лв.
Къци Вапцаров – 1000 лв.
Поли Генова – 700 лв.
Рафи Бохосян – 500 лв.
Васил Василв - Зуека – 800 лв.
Герасим Георгиев - Геро – 800 лв.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Terenski

    27 1 Отговор
    Криза е! Скоро ще пеят и за без пари!

    Коментиран от #5

  • 2 Читател

    24 0 Отговор
    Има ли някой лев и за читатели на безсмислени статийки?
  • 3 zeus

    18 3 Отговор
    Това пошло предаване кой ли го гледа?
  • 4 ГРАД КАЗАНЛЪК

    9 15 Отговор
    това ще е ВЕЛИКО шоу вижте само какви ЛЕГЕНДАРНИ хора и творци са събрани госпожа СОФИ МАРИНОВА господин ВАСКО АЗИС господин ФИКИ СТОРАРОВ истински ЛЕГЕНДИ на българската музика та те тримата имат бесброй ВЕЧНИ хитове лелее какво не търпение и вълнение ме обзема ще има много купон и веселие

    Коментиран от #7, #12, #13, #15, #16

  • 5 Pokoloko

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Terenski":

    Че аз в банята като си пея да не е за пари. То като гледам имената горе долу всичките са певци като мен. Къци Вапцаров ще пее, тоза трябва за се види ( да се хвърли един бърз поглед защото дългото гледане сигурно не е добре за психическото и физическо здраве ), останалите и те само чалгари, Софи М с неиното квичене приличащо на индийска музика, мъчение....
  • 6 Ехо

    7 0 Отговор
    Що е това разделение,трябва на всички по равно-1000лв.им стигат.
  • 7 Вчера в един ваш пост писахте

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    някой от колегите-тролове ако моге да ви подсети за някакви хапчета, ако никой не го е направил досега може ли аз, няма защо да ми благодарите

    Коментиран от #11

  • 8 отегчен

    12 0 Отговор
    Мога да си представя някоя слабоумна лелка как възбудено цъка СМС си за да захрани хонорара за тракащото чене на Зуека!
    Такива помии не трябва да се пръскат в национален ефир върху главите на изстрадалия народ, който с нищо не е заслужил такова издевателство. Трябва да се пускат по кабелни или платени телевизии за да няма опасност докато превключваш каналите от екрана да ти се изпусне в стаята тази творческа диария!

    Коментиран от #14

  • 9 Горките те

    3 0 Отговор
    Нямаш ли други клиенти , другарю....?!
  • 10 Сори

    6 0 Отговор
    И тия са им много би трябвало те да ни плащат че ги гледаме.
  • 11 Д-р Хауз

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Вчера в един ваш пост писахте":

    Халоперидол е хапчето за господина Казанлък,Козлодуй,радио елто...3× 1 таблетка дневно. Ще се подобри много бързо.
  • 12 Анти Чалга

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Кви легенди сънуваш. Едни същи муцуни в това шоу. Ламтящи за пари бутани от смотано жури , нагоре към първо място даже и да нямат талант а както видях кой ще ,участва ще бъде чалгия до шия . Тоест тъпоооооо много задръстено като за тебе да се кефиш до насиране . Нашия формат на това шоу е пълна скръб . Гледал съм Руско , Френско, Английско издания на капките къде къде е по хубаво и интересно без лигави водещи и истински певци не някви аматьори .Но за град Казанлък чалга фен става.
  • 13 Хеви Метъл

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Да не се насе реш от кеф , че ще вземе да потече.Ще си гледаш азиска и други чалгари без пари . Пускай есемеси ,че са нужни за хонорари на участниците. Ще гледаш азиска как се излага . Мини на психотропни лекарства, че се излагаш , то хвалби за чалгари , тъпи шоу програми кат за теб . Кеф до дупка ще си правиш по тъпата нова . Айде чао за сега . Чакам коментари ама смислени .
  • 14 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "отегчен":

    Яко пич.
  • 15 Хайл

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Я се стегни брато май си спрял депакина , халоперидола , щом пишеш такива глупости. Какви звезди какво шоу , това е такава тъпотия .Но става за теб чалгарчето щом ще участва азиска .
  • 16 Зик.

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Незнамн на каква възраст си господин Казанлък . Но доста време гледам и чета твойте коментари . Че си голям фен даже вманиаячен на тема поп фолк. Не виждаш ли , че спукват от бъзик . Да не си зодия овен , телец те са такива инати , само тяхното мнение е важно . Какво си се запънал като , магаре на мост направо си кон с капаци само напред и нищо друго не виждаш. Извинявам се за термините който използвам за сравнение . Но се вземи е ръце , огледай се малко и виж нещо различно не само тази твоя музика поп фолка . Със сигурност от малък си слушал сръбско , гръцко с мама и тати и от там тази любов към този вид музика . Но има толкова много стилове музика . Всеки вид има под вид и стил . Вземи и послушай малко и друга музика . Все нещо ще ти хареса . Влез в нета , в тубата , виж прегледай , чуй нещо друго . Даже и да не знаеш английски , ще си харесаш някоя група певец . Стига с тази чалга . Послушай малко и нашите поп , рок и джаз певци и групи . Те са по добри от твоите любимци . Прочети някоя книга , ходи на театър , кино , опера . Тази така наречена музика става само за маса и пиене и за нищо друго .А затова шоу мисля , че е много лигаво особенно водещите .За сега това е от мен дано се замислиш ,на този съвет който ти давам .
  • 17 Хихи

    4 0 Отговор
    Ще ги призная като започнат да плащат за да пеят!
  • 18 Robert

    1 1 Отговор
    Халваджиян прави голяма грешка с Геро!Той е не само слаб актьор,но и нищо не му се разбира като говори!Това ще отблъсне хората,гаранция!
  • 19 Robert

    1 0 Отговор
    Халваджиян прави голяма грешка с Геро!Той е не само слаб актьор,но и нищо не му се разбира като говори!Това ще отблъсне хората,гаранция!

    Коментиран от #20

  • 20 развеселен

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Robert":

    Човек, огледай се!
    Прочети мненията и ще разбереш, че си като оня, дето се съблекъл в тъмното гол и влезнал на голия купон, а като светнали лампата се оказало че всички са с дрехи!
    Хората тук може да са груби, но не са толкова слабоумни, че да са фенове на Магърдич. Трябва да търсиш съмишленици в БГ мама! :-)
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.