Last news in Fakti

28 Февруари, 2013 11:32 2 099 0

Печенката се ориентира към оперното пеене

  • печенката-
  • този бийт-
  • оперно пеене-
  • студентка

Адриана Николова, известна като Печенката,  тази година ще завърши своето средно образование, но още не си е купила рокля за бала.

За вестник "Всичко за семейството", тя разкрива, че планира скоро да си избере тоалет за важното събитие. Кавалер на бала ще й бъде нейният приятел.

След празненствата, по случай завършването, Печенката ще се отдаде на музикална подготовка и наесен възнамерява да е студентка по оперно пеене в Националната музикална академия.

В по-далечно бъдеще пък се вижда като примадона, която влиза в пленителните женски образи на Пучини.

Тя допълни, че няма намерение да се отказва от бийтбокса, защото това е нейното хоби и нещото, което й доставя най-голямо удоволствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА