Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 12:58 10 124 15

Симона Загорова окончателно разкара Дани?

  • симона загорова-
  • даниел милушев-
  • раздяла-
  • връзка

Щерката на Глория е изтрила всички общи снимки с Даниел от профила си в мрежата

Симона Загорова и Даниел Милушев, за които напоследък упорито се говори, че са прекратили връзката си, изглежда, че наистина са стигнали до края на отношенията си. От няколко дни насам пресата у нас не спира да пише, че отскоро всеки от тях е поел по собствен път, при това едва седем месеца, след като на бял свят се появи тяхната дъщеричка, пише life.dir.bg.

В самото начало феновете на щерката на Глория подложиха на съмнение въпросното твърдение, тъй като изпълнителката все още не е коментирала официално случилото се, но към днешна дата повечето от тях са готови да се съгласят с него по две причини. Първата е, че младия мъж отсъства от снимките и видео клиповете, запечатали тържеството по случай 25-ия рожден ден на певицата, която е родена в последния ден на септември. В публикациите си брюнетката пише, че е прекарала личния си празник в компанията на своите любими хора, сред които очевидно вече не попада доскорошната ѝ половинка. Вместо това на изображенията до нея стоят нейните майка и баба, които позират пред фотографския обектив с широки усмивки.

"Аз съм едно щастливо момиче! Имам всичко за което някога съм мечтала! На този рожден ден моята любов Галина е в ръцете ми и това да бъда майка е най-хубавото нещо на света! На този рожден ден отново бях заобиколена от любими хора - моето семейство и приятели! Жива и здрава съм и всеки ден минава с музика! Какво друго да си пожелая?! Само нищо от това да не се променя!

Благодаря сърдечно на всички, които ме поздравиха за рождения ми ден! Бъдете щастливи! Обичам ви!", написа към снимките си в мрежата някогашната участничка в "Гласът на България".

Разбира се, липсата на полицая Милушев сред празнуващите присъстващи далеч не означава, че двамата с нея вече не са заедно, както всъщност биха изтъкнали и нейните фенове, ако тя не бе изтрила абсолютно всички общи снимки с бащата на бебето си от профила си в Инстаграм. Това определено навежда на мисълта, че наистина е възможно той вече не е част от живота ѝ. Неясен обаче остава мотивът за това, понеже все още никой от тях не е споделил каквото и да било за промяната в отношенията им.

Още преди отрочето им за първи път да проплаче в столичната болница "Шейново", редица родни медии писаха, че звездата на "Пайнер" не одобрява партньора на Симона, но и тогава семейството запази мълчание, оставяйки въпросите, повдигнати от това изявление, без отговор.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потурко

    54 3 Отговор
    Отърва се Завалията! Трябва да черпи, че се махна от тези кукувици! И двете се мислят за принцеси, но си остават обикновенни селски простакеси! Еле пък майката е топ мутро-селска звезда! Мир на праха му на Васил Илиев, създаде доста такива уродливи създания като Славиту и Галга селската дива!

    Коментиран от #2

  • 2 Хан Сол

    31 3 Отговор

    До коментар #1 от "Потурко":

    Браво Точно в десятката си с този коментар! Абсолютно вярно
  • 3 Край

    27 3 Отговор
    тия читав истински мъж няма как да отиде , а камоли да вирее !
  • 4 Стоян Александров

    23 1 Отговор
    А за Ваня Джефер нещо да напишете ? Че от 2 часа нищо за него. Как е след катастеофата ? А женаму още бие ли се по селските пътища ? Нещо напишете деееее, дори и да се повтаря няма проблем...

    Коментиран от #5

  • 5 Стоян Александров

    24 2 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян Александров":

    Ааааа Гринго българина как е ? С коя си ляга сега ? А тя колко деца има ? А бат Гринго бие ли е ? А Софчето добре ли е ? Кой сега е бие ? Софка българката къде е на почивка и с кой още ? Всичко това ми е много важно. Мани ги тези умни българи които са учили и развили достойно, откриватели и родолюбци, достойни за уважение тук в този сайт не ги щем. Важби са Гринго, Софка, Азис, ааааааа и ба Гала щерката бееееее. Дори и имети и не знам, ама ще е от голямата и красота и остър ум....Ди къде се докарахме само.
  • 6 Сиганина с акордеона

    9 0 Отговор
    От такъв Симоно, нема хаир, да ме пази бог...!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Обява

    15 1 Отговор
    Шав.рантия с дете чака следващия
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 надарена кака

    2 3 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 12 хаберих

    11 1 Отговор
    Звездата на "Пайнер" не одобрява партньора на Симона,защото той не е милионер,не е чичко-паричко.
  • 13 tato

    7 0 Отговор
    Малииии, тази що е изкуствена.
  • 14 Бобо

    4 1 Отговор
    Как ми се праска дъртата.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.