Last news in Fakti

12 Януари, 2022 16:15 38 603 24

Васил Найденов призна за тежки болести

  • васил найденов-
  • болести-
  • ваксина-
  • топлофикация-
  • ремонт

Голямата звезда на българската естрада разкри и други любопитни факти от личния си живот

Васил Найденов не спести какво е здравословното му състояние, особено в пандемичната обстановка, в която се намираме в последните две години насам.

Признанията, легендата на родната популярна музика, направи в ефира на Нова телевизия, където сподели и за отдавнашните си неволи с "Топлофикация".

"Платих си на "Топлофикация", които ме изненадаха с интересна и бих казал голяма сума. Обясниха ми, че и да не са прави, ще трябва да платя и го направих. Дадох им парите. При мен не е толкова страшно, защото работя и мога да си плащам в такива случаи, но какво да правят хората, които разчитат само на пенсията си? Ако пък нямат деца и няма кой да помага, положението е безизходно", заяви Найденов пред Лора Крумова.

Засега изпълнителят на "Телефонна любов" се е отказал от съдебен иск срещу "Топлофикация", защото изчаква изравнителните сметки. Но вероятно и това се е отразило на здравословното му състояние, което в последните години не е съвсем изрядно.

"От 20-годишен съм с хроничен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и проблеми със сърцето - извън ритъм съм отдавна, но още съм жив и ме държи емоцията, публиката също ми е голям поддръжник", сподели Васко Кеца. И добавя:

"Не съм спирал да работя. Това ме и зарежда, и ми дава някаква сигурност. Колкото до новото правителство, ми харесва това, че са млади хора, няма да им бъде никак лесно, но дано нещата в България да стават от добри по-добри".

"Не бих станал жури в риалити формати, няколко пъти са ме канили, но все отказвам. Не мога да се ангажирам, тъй като много работя и нямам време. Предаванията продължават по 2-3 месеца и ако приема да съм жури, как ще комбинирам основните си ангажименти с участието в тези формати? Направо е невъзможно, а аз съм отговорен човек. Дори да бях по-млад, пак не бих се съгласил. Не мога да си представя, че ще пея до посред нощ, а на другия ден ще отида недоспал в студио, това е отговорност".

71-годишният изпълнител е категоричен, че ще се ваксинира, ако трябва и четвърти път, само и само да се спаси от тази напаст коронавирус.

Единственото, на което се дразни легендата на българската естрада, е фактът, че не навсякъде се контролира положението със зелените сертификати.

"На няколко места ги питам защо не ме проверяват, а те - "Знаем, че сте изряден", но чувам, че не навсякъде е така. Не може да живеем сред толкова хора, на които да не им пука за другите", възмущава се маестрото.

Колкото до прословутия ремонт на апартамента му, който вече продължава с години, Васил Найденов не смята, че ще го приключи и тази година.

"Колебая се дали изобщо да го приключвам, защото после пък ще ми е скучно и няма да има какво да правя. Така съм възпитан, че все нещо трябва да върша, да легна да спя - не става, не мога", смее се голямата звезда на българската естрада.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 113 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Васко

    51 7 Отговор
    Там, в банка КТБ,
    там, бяхме си добре,
    лихвата голяма, алност срама няма,
    ах защо я няма, все тааам.

    Като дим в комина, сметката замина,
    Боже, щом те има, върни я там!
  • 3 голямо име

    61 7 Отговор
    в българската естрада, но се чудя защо след като закупи всички апартаменти на една площадка, и тръгна да ги слива и бута носещи колони, и тормози с години хората във входа с непрестанните си хрумвания за размествания и ремонти, просто не си купи едно прекрасно имение край София, има няколко милиона, защо му трябва да се свира в някакви апартаменти, и да тормози другите хора, не само с ремонтите, а и с други среднощни изпълнения, които не са много за пред аудиторията на факти, предвид особената ориетация на краля на естрадата и неговия импресарио.

    Коментиран от #10

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 доктора

    22 7 Отговор

    До коментар #1 от "миролюб бенатов":

    Пролапс...на митрална клапа. :D

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 баба ми

    30 13 Отговор
    те това е възрастен хомосексуалист- ако не сте виждали, вижте... Ще стане и по-възрастен, да е жив и здрав, ама дали ще може да пее още не се знае.
  • 8 Д-р Хаус

    30 10 Отговор

    До коментар #1 от "миролюб бенатов":

    От прекомерна употреба и дразнене,правото черво се възпалява!! Наблюдава се при " " меките китки"!! Ясно??

    Коментиран от #11

  • 9 Проктолог

    12 6 Отговор

    До коментар #5 от "доктора":

    Не бе колега!! По скоро пролапс на Баухиновата клапа!! Ясно??
  • 10 Дегеев

    24 6 Отговор

    До коментар #3 от "голямо име":

    Сигурно е така, както казвате. А за среднощните изпълнения, вероятно това са т. нар. групарки. Гърците им казват "пареа", "група" или "клика". На Кеца приятелите му са почитатели на "Обратната страна на луната".
  • 11 Жана

    21 13 Отговор

    До коментар #8 от "Д-р Хаус":

    Навремето Лучников имаше май такива проблеми и ....Бог да го прости! И него , Момата-Соколов, и Пейчинов, и Парцалев, и Б. Богданов и още много други.Живите ще се съберат на 02.02.22. в банята в Горна баня.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 един там

    18 19 Отговор
    Георги Парцалев често е казвал в тесен Ге-Йски кръг (джендърски), че най-добрият е Васко Кеца! Та да не се чудите от де са му парите на тоя дърт пи-ди-раст. И двамата бяха обратни, но единият си беше нормален обратен, а другият долен ляв пИ-дал и си остана такъв и сега ни занимава със своята пИ-далска особа. Удряй си бустера и уми-ргай!
  • 14 Тит

    13 13 Отговор
    Тоя не умре ли от спин? Една хубава песен има,, Синева,,

    Коментиран от #18

  • 15 незнайко

    13 4 Отговор
    Голямата работа !!! Да не би САМ да си прави ремонтите ? Той е с ДВЕ ЛЕВИ РЪЦЕ ! Дали още пази един огромен аквариум от алуминиева конструкция за риби, който му беше подарен навремето ? Едва ли ! Той е човек който никога не е знаел какво иска, ДАЖЕ ОТ ЖИВОТА !!!
  • 16 СВ.

    34 12 Отговор
    Пълни нещастници сте. Жените били завистливи. Няма по злобни интриганти от мъжете. И да попитам уважаемите умници драскащи тук,да не би да сте го пробвали че сте толкова сигурни. А че е звезда,е така е колкото и да се пените.
  • 17 Запознат

    37 5 Отговор
    Що плюете бе? Е за това ни мразят навсякъде ....вечно плюем по тези които са постигнали нещо.Я се огледайте. Аз също не харесвам цялото му творчество но зачитам постигнатото.Имаме 5.6 изпълнители пяли по30.40години ....пяли на Нас ,а Ние плюене. После искате да ни уважават
    ....Няма как.
  • 18 Синеван

    11 4 Отговор

    До коментар #14 от "Тит":

    Само дето "Синева" е изпята десет години преди него от Мария Нейкова ;)

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Бате Панко

    19 0 Отговор
    Васко Кеца си е странен, но е най добрия БГ изпълнител, тук обичаме да плюем от панелките и да пием Ракия докато даваме високопарни мнения.
  • 21 па съм я бе

    1 1 Отговор
    ужас.Недейте така бре,няма да спя след тая снимка.
  • 22 волен сидеров

    3 3 Отговор
    ПО СРЕДАТА НА СТАТИЯТА СТАНА ЯСНО ЩО СА Я ПИСАЛИ.НАИСТИНА СМЕ МНОГО ЗАСПАЛИ ЩОМ НЕ СЕ УСЕЩАМЕ ЗАЩО СА ТЕЗИ ВАКСИНИ -НО СВОБОДНА ВОЛЯ -ЗА СЕГА ВСЕКИ РЕШАВА САМ -ЖАЛКО Е ЗА УПРАВНИЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ-ЗАЩОТО СА ПРОДАЖНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ НА НАРОДА СИ
  • 23 Под прикритие сезон 4 епизод

    6 0 Отговор
    Чукай на дърва и Слави Бога, че нямаш рак, аз когато бях с рак във ВМА и след тежка операция се държах по стените, за да ходя, вас ви предвиждаха в количката - леглото за да уточнят: "" гастрит". Много ви съжалих тогава, сега също.
  • 24 Шофьор

    2 1 Отговор
    Педали много един повече или по малко е бес значение.