Last news in Fakti

6 Март, 2022 16:12 11 732 9

Симона Загорова с откровения за дъщеря си и семейството си

  • симона загорова-
  • глория-
  • дъщеря-
  • семейство

"Сбъдна ми се мечтата да видя мама и татко на една сцена," споделя дъщерята на Глория

Обичаната родна изпълнителка Симона Загорова призна, че малката ѝ дъщеричка Галина заспива с песни, тъй като е изключително музикално детенце. Има си любими приспивни песнички, които я успокояват, има и игриви, с които веднага се разсънва.

„В нашата къща винаги е имало музика, песни и танци, така че музикална енергия ѝ е предадена, започва да свиква с нея и се чувства много добре“, споделя пред „Телеграф“ с усмивка Симона.

Само преди седмица малката Галина бе кръстена, и то навръх първия си рожден ден, а Загорова признава, че подготовката им е коствала много време, но е щастлива, че всичко е точно както си го е представяла.

„Нашето злато Галина вече е на годинка и е християнче. За нас това беше един изключително важен празник, защото сме много вярващи и искахме детето да получи правилната закрила и след това да я покажем пред аудиторията. Подготовката беше интензивна (смее се). Доста се постарахме. Искахме всичко да е изпипано до най-малкия детайл от украсата, ресторант, меню, торта, тематично и цветово до облекло. Много време се подготвях за моя подарък към нея песента „Галина“ е по моя музика и текст, дадох цялата си душа и сърце в тази песен. Много се радвам, че се хареса толкова и е така слушана, защото това е една споделена емоция. Лични кадри през тази една година, както и нови, които направихме в стyдиото и на Драгалевския манастир“, разказва щастливата майка.

Симона не крие, че макар и само на една годинка, щерка ѝ е голяма кокона и много обича да се гласи. „Голяма кокона е (смее се). Винаги усеща, когато я гласим за някакво излизане, когато ѝ се прави прическа, когато ѝ се слагат хубави дрехи. Мисля, че се чувстваше много добре на кръщенето. Смени 3 тоалета, макар да не беше планирано. С бяла рокличка в църквата, след това партито ни беше в лилава тематика, а за финал облече подаръка си от баба ѝ Стефка бебешка народна носия, което беше много сладко. Така че тя няма никакъв проблем със суетата около нея“, смее се Загорова.

Симона не крие, че една от най-големите емоции в деня на кръщенето е бил фактът, че след толкова много години е успяла да събере отново на едно място и на една сцена майка си примата Глория, и татко си композитора Илия Загоров.

„Чухме и видяхме майка ми и баща ми, все така усмихнати и позитивни и с все такава музикална химия на сцената, макар да не са пели заедно от години. Аз бях най-щастливият човек на света и може би точно този ден и тези моменти са ми като някакъв филм и понякога не мога да повярвам, че ми се случи, защото за мен беше огромна мечта като голяма да ги събера отново и да ги видя на една сцена и им благодаря сърдечно, че го направиха заради мен и Галина“, не пести благодарности към родителите си талантливата им наследница.

Тя иска да даде на дъщеря си същата любов, която е получавала години наред от семейството си.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИС 2

    18 0 Отговор
    Жоро Илиев щавеше Глория на централната маса в щаб-квартирата Мираж пред всичките си бойци
  • 2 абе ха ха Хо

    19 1 Отговор
    Писнаха ми тези никому ненужниоткровенияна чалгарите.Симона е станало по-голяма тетка и от майка си,самата тя каза,че е забременяла случайно а сега пробутва песньовки за детето си/да и живо и здраво/обаче доста лицемерно и фалшиво.
  • 3 Dete

    8 2 Отговор
    На това бебе, баба му е по-добра питка от майка му...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Колко

    6 0 Отговор
    сте прости - ти и майка ти... Но не можете да го осъзнаете, точно защото сте лишени от мозък. Чудя се само защо ни "информират" постоянно за вас, след като сте б.оклуци? Явно си плащате за публикациите. А това, че се напъвате да сте "известни" говори за дълбоки комплекси. Лекувайте се. Ще съсипете и детето.
  • 6 Анти чалга

    6 0 Отговор
    Коя е майката и коя бабата , виждам два клонинга . Толкова са еднакви, като две чалгарки . Дано бебето не пее тази помия.

    Коментиран от #8

  • 7 Село Казанлък

    2 1 Отговор
    Ако щастливеца от казан лък къде си да хвалиш тези . Нещо да не си умрял,или нямаш пари за нет. Айде изкажисе за тази просташка музика.
  • 8 Биби

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Анти чалга":

    Аа ще пее разбира се и тя много се заслушвала и нея ще правят певица.
  • 9 Анонимен

    0 0 Отговор
    Загоров в Бг ли е, блок 3 или се препознавам. Бебчо има прилика с дядо си. Да са живи и здрави, Загоров е пичага, кво не му е харесала Глория.