Last news in Fakti

11 Март, 2022 12:58 3 798 11

Нина Добрев инвестира в здравословни бонбони

  • нина добрев-
  • актриса-
  • бизнес-
  • бизнесдама-
  • инвестиция

Актрисата вече има собствена компания за нискокалорично вино

Нина Добрев инвестира в здравословни бонбони - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актрисата с български корени Нина Добрев започва пътя си към киното и телевизията в любимата канадска тийнейджърска драма "Деграси: следващото поколение", последвана от успешния "Дневниците на вампира" и съвсем наскоро - очарователната коледна романтична комедия на Netflix "Love Hard", пише life.dir.bg.

Тя има и внушителна фенска база в социалната мрежа Инстаграм, с 25,3 милиона последователи, която расте с всеки изминал ден.

От известно време насам Добрев започна да се занимава с повече предприемачески начинания, включително партньорство с "HUM Nutrition" и стартиране на нова нискокалорична марка вино - "Fresh Vine", заедно с Джулиан Хоф. Наскоро актрисата сподели, че е решила да инвестира в производителя на нискозахарни дъвчащи бонбони "SmartSweets", предава "Fortune".

Защо е инвестирала, според собствените ѝ думи:

"От години съм голям фен на SmartSweets и съм толкова развълнувана, че имам възможността да инвестирам и да бъда защитник на основаната от жени марка бонбони, които са по-добри за вас. Като колежка от Канада и предприемач бях привлечена не само от продукта, но и от факта, че 77% от служителите на SmartSweets са жени."

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina)

"Аз съм голям привърженик на баланса във всички аспекти на живота си и SmartSweets идеално се вписва в този начин на мислене. Мисията на марката е да намали консумацията на захар, като същевременно предлага вкусен продукт, който се конкурира с традиционните бонбони, и точно това продължава да прави.", споделя актрисата.

"От пускането си на пазара през 2016 г. SmartSweets е изхвърлила над 3,9 милиарда грама захар от традиционните бонбони. Когато мисля за марките, в които искам да инвестирам, се насочвам към такива, които са част от ежедневието ми и към които посягам редовно. Обикновено имам SmartSweets винаги със себе си - в чантата, в колата, при пътуване, на плота, за да могат приятелите и семейството ми да похапнат в дома ми - наистина навсякъде! Това е перфектната закуска, която задоволява желанието ми за сладко.", допълва тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жалко

    21 3 Отговор
    и тая деградира със западните ценности
  • 2 Мозъчен тръст

    13 2 Отговор
    Бонбоните ше ги смучем или дъвчем
  • 3 Много

    11 1 Отговор
    здравословно не е здравословно !
  • 4 златен чeп

    13 3 Отговор
    тая не е раждала ама бозките вече здравословно висят

    Коментиран от #6

  • 5 gost

    2 3 Отговор
    Трябва и аз да инвестирам в нещо...
  • 6 ценител

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "златен чeп":

    на понапомпани ми мязат...
  • 7 Мамул

    8 2 Отговор
    С напредване на годините все повече заприличва на каракачанския си етнос от който е
  • 8 Прилича

    9 2 Отговор
    на мишка.
  • 9 Потрес

    9 2 Отговор
    Ужасна рокля на снимката, няма никакъв вкус.. както и актьорски умения
  • 10 За един приятел питам

    6 3 Отговор
    Защо при положение, че актрисата Нина Добрев е родена в София непрекъснато пишете, че е "актриса с български корени"? Щеше да е с български корени ако беше родена в Канада където живее, НО при положение, че е родена в България тя е БЪЛГАРКА с канадско гражданство!
  • 11 Не разбрах

    3 1 Отговор
    с какво е заместила захарта.