Last news in Fakti

23 Март, 2022 14:57 4 610 4

Мис България 2015 забременя след ин витро, но... (СНИМКИ)

  • мис българия-
  • бременна-
  • забременя-
  • ин витро-
  • радост тодорова

Радост Тодорова сподели в социалните мрежи тежкото си пътешествие към майчинството

Носителка на титлата "Мис България" за 2015 г. - Радост Тодорова, разкри прекрасната новина, че очаква първото си дете. Красавицата представи страната ни повече от достойно на престижния конкурс "Мис Вселена", превръщайки се в истинска сензация в социалните мрежи по цял свят заради непринудената си реакция към Пиа Алонсо Вурцбах, приканвайки я да отиде да вземе полагаща ѝ се корона след неволната грешка на водещия, обявил друго име, припомня life.dir.bg. Радост сподели със своите над осемдесет хиляди последователи в Инстаграм кадър, с който обяви, че е бременна.

На него тя позира пред обектива заедно със съпруга си Георги Костадинов, който е капитан на българския национален отбор по футбол, играещ към момента за "Арсенал" (Тула). На изображението спортистът стои зад усмихващата се лъчезарно брюнетка, заснела кадъра, като с едната си ръка я прегръща нежно през талията, докато с другата държи ехографска снимка, показваща техния наследник.

"Baby in the making...", гласи посланието към публикацията, харесана към момента от над 17 хиляди души, под която се редят безброй поздравления от последователите ѝ във виртуалното пространство, изтъкващи, че двойката напълно заслужава това щастие.

Малко по-късно врачанката, която официално се врече във вечна любов на своя партньор в началото на тази година, оповести в 24-часова история, че двамата с мъжа ѝ ще станат родители на момченце. В поста си обаче тя изразява своите смесени чувства към новината, понеже в него тя обяснява колко усилия са им били нужни да зачене, а освен това довери на почитателите си, че всъщност е носила в утробата си близнаци, но са загубили едното бебе.

"Много силни емоции ме заливат... много! Една любов, две души, три инвитро процедури, четири инсеминации и пет години бяха нужни, за да ме побутват едни мънички бебешки крачета в коремчето... и да бие сърчицето на нашето детенце!

Това е нашият малък герой, който толкова силно се бори да оцелее, когато загубихме близначето му... Загубихме и предишната бременност - преди него, но през цялото това време не спирахме да вярваме и да се борим! Но точно това бебе ни избра и остана с нас, за да бъде най-глезеното дете един ден. Така силно сме го чакали и вече го обичаме! Дори в момента изпитвам ужас да споделя новината, защото всеки, който е преминал през подобен път, знае, че успокоението идва едва тогава, когато гушнеш рожбата си.

Мис България 2015 забременя след ин витро, но... (СНИМКИ)

Затова благодаря на всички, които забелязаха промяната в мен, но запазиха благоприличие и не попитаха... всеки въпрос се забива в съзнанието на жени с репродуктивни проблеми и остава там дълго. Получавах запитвания и в деня на предишната загуба... Дори да виждате, че една жена е бременна, не питайте, тя сама ще сподели, когато е готова. Днес решихме да споделим, защото вярваме, че дори нероденото ни дете ще усети позитивната ви енергия и ще даде по едно ритниче за всеки. До момента се справя чудесно.

Искаме да благодарим на Господ, че ни изпрати това малко ангелче, защото любовта и обичта ни един към друг е чиста и напира да бъде споделена в най-естественото продължение на живота. Благодарим и на бебето, което се появи точно тогава, когато всичко изглеждаше обречено. Той е нашият боец, нашата малка ледена точица, която ни чакаше кротко в хладилника в Москва", пише тя, разкривайки, че процедурата се е извършила в руската столица, където живеят с Георги, откакто той стана част от тамошния футболен тим. Въпреки това, очевидно в момента двойката се намира в България, тъй като отбелязването на постовете е от София.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    6 5 Отговор
    Честит Ви ром за капитан на ритнитопковците.
  • 2 Отврат

    4 5 Отговор
    Пу пу да пази господ от деца и жени
  • 3 ходжа Февзи

    1 9 Отговор
    Аажлааахерааа хааапсиууу харей Радост Тодорова ежеее алааа!!! - Магия за гибел на нероденото и дете, то не трябва да живее R.I.P.
  • 4 Хана

    3 1 Отговор
    Радост е чаровна, но мъжът ѝ....