Last news in Fakti

12 Май, 2022 13:58 2 862 6

Омъжиха две сестри за грешните младоженци

  • сватба-
  • абсурд-
  • грешка

Спиране на тока доведе до абсурдна грешка по време на сватба

Омъжиха две сестри за грешните младоженци  - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

На двойна сватба в индийско село в щата Мадхя Прадеш две сестри бяха омъжени погрешка за младоженците заради спиране на тока, съобщи Daily Mail. По време на съвместната брачна церемония светлините внезапно изгаснаха, но свещеникът продължи церемонията и неволно объркал двойките в тъмното.

Според бащата на сестрите Рамеш Лал объркването дошло и от факта, че двете булки били облечени в сходно изглеждащи червени рокли, а и лицата им били скрити с воали. Според традицията индийските мъже също покриват лицата си с воал от цветя по време на брачната церемония. За спокойствие и щастие на младоженците по-късно грешката била коригирана.



По-рано бе съобщено за свещеник, който погрешка бракосъчетал мъж и жена, които са били кумове на сватбата. Те подписали документа за регистрация на брака като свидетели, но въпреки това свещеникът объркал имената и ги третирал като младоженци. А вместо свидетели вписал истинските бракосъчетаващи се.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    7 3 Отговор
    И с евтин руски петрол токът пак спира...

    Коментиран от #6

  • 2 Грульо

    15 0 Отговор
    "объркването дошло и от факта, че двете булки били облечени в сходно изглеждащи червени рокли, а и лицата им били скрити с воали."

    Много тактични тез. А истината е, че в тъмното не се е видело кой кой е, можеше и некой от гостите да стане булка. :D
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 сороснерес

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха":

    така е..да купят желираният газ като просто кирчо.. от хамериканци..и да чакат докато кораба се разтовари..после ще го пускат по тръби...и така до края на света..ахмаци..