Last news in Fakti

30 Май, 2022 15:15 5 255 0

Илон Мъск с коментар за съдебната битка между Джони Деп и Амбър Хърд (СНИМКА)

  • илон мъск-
  • коментар-
  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • дело

Утре, 31 май, съдебните заседатели ще обявят и финалното решение по делото

Илон Мъск с коментар за съдебната битка между Джони Деп и Амбър Хърд (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Докато всички са в трепетно очакване на развръзката по делото на Джони Деп и Амбър Хърд, по казуса най-накрая се изказа Илон Мъск. Припомняме, че актрисата имаше отношения с най-богатия човек на Земята малко след раздялата си с Карибския пират. Джони Деп дори твърди, че е имало застъпване между двете връзки.

Въпреки че почти никой не очакваше Мъск да коментира съдебната битка, в която за момента превес взима Деп, той най-накрая наруши мълчанието си, за да обяви единствено: “Надявам се да продължат напред. Всеки един от тях е невероятен.” Коментарът е в отговор на пост на друг човек в Туитър.

Краткият брак на Амбър Хърд и Джони Деп приключи в края на 2016 г. и веднага след това актрисата започна да се среща с Мъск. С него се разделиха през 2017 г., но си дадоха още един шанс отново през 2018 г., който също завърши безславно, пише woman.bg.

Деп обвинява Хърд, че му е изневерявала с Мъск и с актьора Джеймс Франко, още докато е била омъжена за него. По време на делото името на създателя на Тесла неколкократно се споменава, показани бяха и съобщения от актьора със заплахи към Мъск. Всеки момент се очаква съдът да се произнесе по делото за клевета на Джони Деп срещу Амбър Хърд.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА