Last news in Fakti

3 Август, 2022 19:15 8 458 17

Eва от "Тоника" видяла духа на мъжа си Гого

  • ева найденова-
  • гого-
  • тоника-
  • дух-
  • паранормални явления

"Много паранормални случки съм имала", добави още певицата

Обичаната певица Ева Найденова от култовата музикална формация „Тоника” призна в медиите, че неведнъж е виждала и усещала присъствието на духа на своя покоен съпруг Гого, който почина след тежко боледуване преди 8 години, пише вестник Ретро.

Ева, която продължава да обитава дома им в Айтос, е твърдо убедена, че мъжът ѝ я посещавал и искал да осъществи контакт с нея от отвъдното. Тя споделя как през октомври миналата година оставила прозореца на спалнята си отворен, тъй като времето било топло и приятно и ѝ се приискало да влиза въздух в стаята. Изведнъж обаче гробната тишина била нарушена от неистовия лай на съседското куче, а после чула как някой се изкачвал по витата стълба в къщата ѝ. „Това бяха неговите стъпки. Усетих аромата му в спалнята и видях как моят матрак потъва. Казах „Любими, ти ли си?“ и станах. Светнах нощната лампа. Беше към 3-4 часа. В стаята изведнъж стана много студено“, разказва за стряскащото си преживяване Ева. Тя е твърдо убедена, че пътят ни не свършва със смъртта и има живот и след нея.

„Много паранормални случки съм имала. Това не са сънища, в будно състояние се случва. Много неща са, които ще помня и след смъртта си чак“, споделя Ева, която 8-ма година не може да се съвземе след загубата на своя съпруг и твърди, че той не я е изоставял и продължава да го чувства край себе си. „Гого беше най-добрият ми приятел. Всичко си споделяхме“, заявява Ева, която в момента работи над книга, посветена на техния съвместен живот. В писането ѝ помагала тяхната близка семейна приятелка Тони Димитрова. „Иска ми се да е биографично-хумористична, защото той това би направил. Тони има много хубав изказ, близък до хората и мисля, че ще стане книгата“, изтъква Ева.

Тя споделя, че тежко е понесла и смъртта на Ваня Костова, която ни напусна през миналата година. Двете известно време бяха в обтегнати отношения, водеха открита медийна война и изкараха кирливите си ризи пред очите на цялата България, докато бяха заедно в къщата на „ВИП брадър”. След финала на скандалното шоу обаче бившите колежки от „Тоника” заровиха томахавките и се върнаха към старото приятелство, като в последните години, преди Костова да си отиде внезапно, бяха изключително близки. Ева дори разкрива, че сякаш е предусетила фаталния ѝ край, тъй като имала лоши усещания в дните около смъртта ѝ. „Предната седмица се чух с нея и ѝ бях казала да се пази, тъй като имаше съпътстващи заболявания. Като ми казаха по телефона, не можах да повярвам. Отиде си на Гергьовден на 64 години, на колкото беше и Гого“, разказва певицата, която преди половин година загуби и своята майка, с която живееха заедно в Айтос.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дъглас Мортимър

    19 3 Отговор
    Случва се. И аз чух гласа на майка ми в един си същи ранен час месец след като почина но не й отговорих. И престана да ме вика.

    Коментиран от #8

  • 2 хъхъ

    14 31 Отговор
    Тази бездарница явно пак огладня и измисля глупости.

    Коментиран от #3

  • 3 000

    22 8 Отговор

    До коментар #2 от "хъхъ":

    Тихо, п.о.м.и.я.р
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Навалний

    9 22 Отговор
    Идио тка!
  • 6 Зззз

    14 20 Отговор
    Парите й свършиха и сега ще започнат интервюта през седмица ,две. Следва духът на майка й.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Раданч Татлъту

    8 21 Отговор

    До коментар #1 от "Дъглас Мортимър":

    И тая откачалка и ти сте чули курамиянко!😁😁😁
  • 9 така ли

    7 18 Отговор
    грозна,дърта тъпа мисирка...Пацавура...
  • 10 нннн

    12 13 Отговор
    Случват се такива неща - обикновено след петата ракия.
  • 11 Ром Бакарди

    8 13 Отговор
    Аз веднаж кат бях са варнал ут свадба, уморен щот са прайх на кум...чо вълчо, викам си: я да си варвя у кревата! Бях изшорал три големи вискита, една чаша ракиа, две бири, половин кило вино май беши, не помня и вав главата ми се едно стадо мамути препускаше. Обачи ти да видиш, някаде към midnight нещо ма ручка в курема и ми вика: ай ставай ве-шаш.къ.нино, ко си са разположил у чуждия креват! Га отворих зъркелите,ко да видя...легнал сам у леглото на балдъзата! Аууууу, ами сига......тук ми е малку неудобно да ви разправям ко стана.
  • 12 Знае ли човек

    18 2 Отговор
    Йохан Волфганг фон Гьоте има фраза - "Човек вижда в света това, което носи в сърцето си !"
    Както искате така го разбирайте, но с Гьоте не се мерете !!!

    Коментиран от #13

  • 13 Кой какво знае

    14 1 Отговор

    До коментар #12 от "Знае ли човек":

    Дадено ни е да знаем толкова, колкото можем да възприемем. Тоталното отричане е присъщо на ограничените хора. Че не познаваме дадено явление не означава, че не съществува. Преди време как са приемали електричеството, или пък телефона. Има още много неразгадани тайни и за елементарните хора е типично недоверието, съчетано с подигравки. Хората са на различно духовно ниво и затова светът е зверилник.
  • 14 Соваж бейби

    4 2 Отговор
    Вярвам в такива неща имала съм случай ,и от после започнах яко да се интересувам .Контакт с починал човек е възможен само веднъж,докато чака или чистилище да го наречем може би...Но при тази жена е друго , лошите духове ,фантоми започват манифест след 3:00/4:00ч вечер доказано от едно предаване което следя ,и от нещата които съм чела .Тази жена има среша с други неща да търси специален човек свещеник ,католик ако има в България такъв ,мое мнение не го налагам
  • 15 яяя

    3 4 Отговор
    Тая противна змия пак изпълзя.
  • 16 Ела

    2 1 Отговор
    Не става дума дали или е видяла нещо. А че е недостойно да развява мъката си по медиите. Сряда и петък слушаме колко й е тежко. Това вече не прилича на опечалена вдовица, а на жена, вкопчила се здраво за последното, което би й осигурило внимание - смъртта на съпруга й. А за всички видели призраци - прочетете какво казва Библията по въпроса. Или сте истински християни, не само за Коледа, или сте си типичните балкански суеверни пагани.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.