Last news in Fakti

10 Август, 2022 12:43 1 657 3

Жена отвлякла бебе, излъгала бившия си, че е негово

  • бебе-
  • отвлече-
  • крушевац-
  • сръбкиня

Искала да си върне любовта му

Жена отвлякла бебе, излъгала бившия си, че е негово - 1
Снимкa: Shutterstock

Полицията в сръбския град Крушевац арестува 35-годишна жена, заподозряна, че отвлякла 40-месечно бебе и го занесла при бившия си партньор. Както сама обяснила, направила е това, защото е искала да си върне любовта му, съобщават сръбските медии, цитирани от dariknews.bg.

Жената представила на партньора си бебето като техен син.

"Съдейки по всичко, жената от няколко месеца е кроила план как да си върне бившия партньор. Търсила е работа като детегледачка, за да може да представи детето като свое. Преди няколко дни я наела една майка, която имала момченце на 40 дни", казва източник на вестник "Телеграф".

Заподозряната казала вчера, че ще излезе с бебето да го разходи. Тогава занесла детето в дома на бившия си партньор. Уплашената майка се обадила в полицията и съобщила за изчезването на детето.

"Заподозряната казала на бившия си партньор, че родила преди месец и половина и това е техният син. Полицията прекъснала опитите ѝ да го убеди в тази история, като влязла в къщата и арестувала жената. Тя веднага признала всичко. Разпитан е и бившият ѝ партньор, който потвърдил, че са имали връзка, но не знаел нищо за нейна бременност", пише "Телеграф".

Полицията в Крушевац съобщи, че с бързи и ефикасни действия е намерила 40-дневно бебе, чиято майка съобщила, че е изчезнало.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    4 2 Отговор
    Жена е отвлякла бившият мъж на съпруга си и го обвинила в отвличане. Човекот е у панделата, та се забавлява на тесно. Жената вече си смени пола, в опит да добър баща на детето.
  • 2 МДТ

    13 0 Отговор
    Последно: 40-месечно бебе или момченце на 40 дни???????

    Коментиран от #3

  • 3 Точен Сте !

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "МДТ":

    Ама , хайде от нас да мине ! Явно много латиноамерикански , индийски , турски и всякакви други сериали е гледала . За жалост много хора взеха да копират сериалите и се вживяват като героите . Особено насилието , което се шири навсякъде . Не правят разлика между истинския живот и сценария . За изкуство да не говорим . Съвременните филми са всичко друго , освен изкуство .