Last news in Fakti

17 Август, 2022 11:31 3 936 12

Съпругът на Мис България бил с 3 мозъчни кръвоизлива

  • мис българия-
  • вероника стефанова-
  • инцидент-
  • мозъчен кръвоизлив-
  • кома

Мъжът на миската претърпял нелеп инцидент със сериозни последствия

Мъжът на Мис България Вероника Стефанова – Филип, е бил в кома 10 дни. До състоянието му се е стигнало след тежък удар и последвали три кръвоизлива в мозъка. Това разкри съпругата му пред “Телеграф”.

Инцидентът се е случил след погачата на втората им дъщеря. По-късно вечерта Филип излязъл да разходи кучето – кане корсо, близо 80 кг. Видял, че гаражната врата не е затворена. Замахнал с една ръка, тъй като с другата държал домашния любимец. От шума той се стреснал и го дръпнал. Филип залитнал и ударил главата си.

“Качи се след известно време, много по-късно видях, че заспива за 12 мин. на камерите веднага след удара. Каза ми, че е уморен. Имахме дълъг ден. След 30 мин. започна да повръща. Изтичах до аптека, казаха ми, че се е отровил. Отказа да приема лекарства. На следващия ден ту се будеше, ту заспиваше. Беше заспал в банята. Извиках негови приятели. Знаех, че се случва нещо лошо.

Извикахме линейка, която дойде след един час. Казаха, че не е нито инсулт, нито инфаркт. Не знаех, че е падал, нямаше капка кръв… Главата щеше да му се пръсне от болка. Скенерът показа, че има три кръвоизлива в главата, изместили мозъка. Казаха, че шансовете за живот са минимални. Докторът ме предупреди. Знаех, че има два изхода. Хванах го за ръката и му казах, че едната му дъщеря е на 2 г., а бебето на 40 дни. Влязох при него, помолих го да остане”, споделя през сълзи Вероника.

През десетте дни, в които Филип е бил в кома, Стефанова е приемала лекарства за успокоение и сън, но без ефект. “Докторът каза: “След такива случаи аз започвам да вярвам все повече в Бог!”. Най-лошото, което човек може да види, е коридорът – аз и останалите хора, дошли да видят своите близки… Успокоявахме се взаимно. Не си казвахме “здравей”, а само – реагирали ли са на допир”, допълва миската.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    13 2 Отговор
    Ударила го с нещо тежко.
  • 2 Ром Бакарди

    8 1 Отговор
    Кофти рабута. Ама и песът е виновен-ко са стряска, нали ужким е кучи-пазач! Завалията е щял да си отиде нахалост, за нищо. Ама и миската е била двойно тревожна-сас две лапета и без паре...накаде?!

    Коментиран от #11

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 а ти

    6 1 Отговор
    ургела на снимката
  • 5 сила

    14 2 Отговор
    тоя шишкав запратък защо си е взел такова куче , за да избива комплекси вероятно......за неговата физика му трябва най много йоркшир
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Булката

    9 1 Отговор
    поприкляква с ниски чехли , за да не стърчи над него.....
  • 8 зевзек

    11 2 Отговор
    така е като се омъжваш по пари, а не по здравна книжка, този пич на снимката дето му празнуват 30, изглежда на 50, какво очакваш от него, това са си гени
  • 9 Баскервилското куче

    3 3 Отговор
    Такова фантастично обяснение няма как да мине, миската го е изтаковала до смърт.
  • 10 Бай Златан

    2 0 Отговор
    Много неприятно дано се оправи човека.Защо са им такива грамадни кучета?Когато видя такива грамадни кучета пуснати на свобода,могат да пази Господ да нахапят някое дете!В чужбина големите кучета са с наморници и законите са много строги,ако се случи нападение от страна на такова куче!Много ми е интересно някой като каже то не хапе!?..То може да не хапе и да е дружелюбно,но не се знае даден жест как би могло да изтълкува....Понеже живеем в България всяко чудо за три дни! Ще цъкаме с език и ще се молим да не се случи на нас или на някой наш близък!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.