Last news in Fakti

4 Септември, 2022 16:18 9 297 14

Кание Уест призна: Порнографията унищожи семейството ми

  • кание уест-
  • ким кардашиян-
  • пийт дейвидсън-
  • порнография-
  • семейство-
  • развод

Рапърът пита Пийт Дейвидсън какво е да е зарязан

Кание Уест призна: Порнографията унищожи семейството ми - 1
Снимка: БГНЕС

Кание Уест призна, че една от причините за развода му с Ким Кардашян е порното. По думите на рапъра, заради него си съсипал семейството. Откровението му идва малко след като неговата бивша съпруга се раздели с комика Пийт Дейвидсън, пише tialoto.bg.

Звездата коментира публикация на бивша асистентка на Кайли Дженър – Виктория Виляроел, като я посъветва да стои далеч от известната фамилия, която иска да я превърне в плейбойка.

„Холивуд е огромен публичен дом. Порнографията унищожи семейството ми, аз се справям със зависимостта. Instagram го популяризира. Няма да позволя да се случи с Норти и Чикаго“, обяснява Уест.

По думите на Кание, именно Крис Дженър – неговата бивша тъща, е виновна за пошлите кампании на сестрите Кардашян, които се снимаха за списание Playboy през 2007 и 2019 г.

Изпълнителят, който е баща на Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм, държи наследниците му (двама от които от сурогатна майка) да посещават добро училище и да бъдат възпитани с определени ценности.

Междувременно рапърът се заяде и с младия комик, който бе гадже на Ким Кардашян само няколко месеца, след което тя се раздели с него. С нов пост в Instagram, който по-късно изтри, той попита Дейвидсън как се чувства и какво прави сега с татуировките, посветени на риалити звездата и неговите деца.

Още през октомври 2021 г. Уест започна първите нападки към Пийт, малко след като стана ясно, че той излиза с бившата му жена. По-късно шокира последователите си като пусна видеоклип с анимация, в който пее, че ще го набие и го отвлича и погребва по-късно.

Уест визира татуса на Дейвидсън на врата му, който съдържа всичките инициали на наследниците на Ким.

Междувременно стана ясно, че Кардашян е готова за нова връзка, но не одобрява поведението на бащата на нейните деца. „Ким е бясна и невероятно разстроена...“, споделя източник, близък до нея, посочвайки, че тя ще поддържа приятелски отношения с Пийт и винаги ще го защитава.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бля,бля

    43 4 Отговор
    Малиий, това са носителите на безценни атлантически ценности!

    Коментиран от #4

  • 2 1230

    46 1 Отговор
    Жена му е пълна порногра...фия. Прав е човека.

    Коментиран от #7

  • 3 Момче от

    4 7 Отговор
    Семейството семейството може и да ви върне любовта и живота заедно.
  • 4 Българка

    8 11 Отговор

    До коментар #1 от "Бля,бля":

    Я виж твоят любимец Киркоров на какви ценности е носител?

    Коментиран от #8

  • 5 Кочо

    25 1 Отговор
    Жалка история! На тълпите с промити мозъци, вече не знаещи от кой пол са, непрестанно им навират някакви хора обявени от тоталитарните медии за VIP-персони и звезди! Самите тези звезди в повечето случаи са деграденти и морални развалини, които внушават на безмозъчните, че трябва да им подражават! Пошлост, извратеност и още от същото! Един от начините да превърнеш тълпите в стада от добитък!
  • 6 Пранга Данова, не го прехвърляйте вашия

    12 1 Отговор
    Крюшо, той си е ваш,, завинаги,, а порнографията е силно залегнала навсякъде, точно тя унищожава всичко и семейства и хора, които си нямат хал на хабер от тази,, гнусотия,, измислена от,, дявола,,..!
  • 7 А ти би ли го целувала

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "1230":

    За един млрд...аз не...!?
  • 8 Зззз

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Всяка стадо си има мърша ,но не си размахват в Русия мръсното бельо както във ФАЩ. То не остана актьор,позьор,певец,спортист без да развее мръсни г.щи .

    Коментиран от #9

  • 9 Хахахаха

    10 7 Отговор

    До коментар #8 от "Зззз":

    Какво не размахват в Русия бе? Ти някога бил ли си там, та знаеш какво правят техните звезди? Погледни елита на Русия и ще видиш, че няма нито един мъж! Незнам на какви мантри вярвате.

    Коментиран от #11

  • 10 Иво

    8 1 Отговор
    За тези неща вина имат социалните мрежи. Навират ни тези ценности постоянно.
  • 11 айде бе

    5 5 Отговор

    До коментар #9 от "Хахахаха":

    А ти кога за последно беше там та ръсиш бисери
  • 12 Рошко

    13 1 Отговор
    Той сега открил топлата вода горкия че америка е публичен дом

    Коментиран от #13

  • 13 Соваж бейби

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "Рошко":

    И лудница на открито ,не ги лекуват в клиники и така поколението се изражда с още по големи отклонения плюс психопатите.Техните негативи се рекламират като нещо много модерно в Европа ,това ме дразни!
  • 14 Едуард Петров

    6 0 Отговор
    ,,факти", не е добра идея, да се занимавате с долнопробни клюки!