5 Септември, 2022 13:33 10 447 12

Вижте кои са новите лица в предаването "Преди обед", Виктор от "Ергенът" става водещ

  • преди обед-
  • btv

Други две обичани риалити звезди, които ще зарадват аудиторията със своето присъствие, са финалистите от последния сезон на „Сървайвър“ – Ванко и Гани

Актрисата Рая Пеева няма да се изявява в предаването "Преди обед", което започна днес по bTV, видя Hotnews.bg.

За сметка на гаджето на Явор Бахаров в предаването се е уредил Виктор Стоянов, познат на публиката от романтичното риалити “Ергенът”. Той е сред новите лица, които ще бъдат част от есенния сезон на „Преди обед". В каква роля ще влезе този път той, зрителите ще разберат скоро. “Със сигурност ще бъде нещо различно от амплоато, с което е познат”, издава творческият продуцент на предаването Георги Тошев.

Други две обичани риалити звезди, които ще зарадват аудиторията със своето присъствие, са финалистите от последния сезон на „Сървайвър“ – Ванко и Гани. Двамата ще се грижат за добрата форма на зрителите в рубриката “Ти можеш!”. Финалистите от последния сезон на “Сървайвър” ще помагат на феновете с упражнения за всяко място, дом и сезон. Към тях ще се присъединяват и много популярни лица, за да подсилят телевизионните тренировки.

Радина Червенова започва нова поредица “Работещи майки”, в която ще разказва историята на познати и непознати жени, които успешно съчетават ролята на майки, съпруги и професионални реализирани дами. В риалити поредицата Радина ще следва своите героини в напрегнатия им делник. Известната тв водеща е многодетна майка, която от години успява да съчетава различните роли. Тя ще продължи да води и рубриката “Опасни връзки”, която се радва на голям зрителски интерес, но тази година темите в рубриката ще подсказват зрителите

Новата рубрика “Здрави” ще бъде водена от д-р Мартин Генов, когото зрителите помнят от миналия сезон с поредицата “Успешните”. Припомняме, че доктор Неделя Щонова вече има собствено половинчасово предаване. Затова тя се сбогува с „Преди обед” в края на юли.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Налудник

    27 0 Отговор
    bTV- инкубатор на интриганти, връзкари и, най-вече некадърници.

    Коментиран от #5

  • 2 СИГУРНО

    10 1 Отговор
    Ергенът ще ги измуши всички в БТВ .

    Коментиран от #8, #9

  • 3 Анти-маймуна

    3 5 Отговор
    Първо телевизионен водещ, а по-късно и Президент. Жените ще го изберат, а и Президентът е добре да има визия.
  • 4 Пфууу

    15 0 Отговор
    Не ни стига Джендъpсашко мамин ми и този лелиния! "Много мило" пфъъъ
  • 5 👍👍👍

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Налудник":

    Кикимян хареса това👍
  • 6 ИВАНОВА

    6 1 Отговор
    Заразата върви по вертикала.Ерзац депутати,министри,премиери,артисти и водещи!Де що има боклук-изплува да ръководи и облъчва търпеливия български народ.
  • 7 аааа

    6 0 Отговор
    Стига с тия връзкари и нищонеправещи и нищонеможещи лежачи. Стария ерген, Радина вечната ужким водеща и всякаква гняс и отпадък.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ами

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "СИГУРНО":

    И теб ако си там.
  • 10 ха ха Хо

    3 0 Отговор
    От много години не гледам помиите на Босфор тв.та изобщо не ме интересува.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.