Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 10:59 4 561 10

16 красавици се борят за титлата Мис България утре

  • мис българия-
  • конкурс-
  • конкурс за красота

Клиниката на Ванко 1 V1 e един от главните спонсори на конкурса тази година

16 красавици се борят за титлата Мис България утре - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

На 10 Ноември 2022 столичната Рейнбоу Плаза ще се превърне в Арена на красотата. 16 претендентки ще излязат на сцената на престижния конкурс за красота МИС БЪЛГАРИЯ.

В оспорвана надпревара за короната на най-красивия конкурс в България, ще вземат участие победителките от регионалните конкурси в страната и ще представят съответно 16 български града.

И тази година модата обединява сили с красотата: По време на конкурса „Мис България“ 2022, кандидатките за титлата ще представят предпремиерно избрани модели от колекция ПРОЛЕТ- ЛЯТО ’23 на DiKa. Модната марка, част от Е Миролио Груп е генерален спонсор на събитието.

Kрасавиците ще дефилират в три кръга. Ще ги видим в първи кръг с най-новата колекция на модния бранд DiKa, във втория кръг ще покажат банските костюми на PERFECT, а във финалния трети кръг ще блестят в специално ушитите за тях официални рокли от колекция ETERNITY на дизайнера Стоян Радичев. Обувките са любезно предоставени от GALDINI.

Победителката в Мис България 2022 ще получи уникална циркониева усмивка на стойност 30 000 лв. от DENTAL CLINIC V 1.

Водещи на конкурса са Боряна Баташова и Атанас Михайлов.

В програмата, съпътстваща конкурса, ще се включат обичаните изпълнители Владислав Славов, Цвети Радойчева и народната певица Янка Рупкина.

Журито, по традиция е съставено от модни специалисти, партньори на конкурса, ПР специалисти и представители на медиите, като тази година, към тях ще се присъединят и 6 носителки на титлата Мис България, сред които Наталия Гуркова, Тамара Георгиева, Елена Ангелова и Марина Войкова, която ще предостави и уникални, ръчно изработени тиари за участничките.

За перфектната визия на момичетата ще се погрижат специалистите от Christian of Roma, Proface и Фитнеси Пулс.

Участничките преминават тридневна подготовка в Гранд Хотел Банско. Красавиците ще посетят и град Пловдив, по специална покана на Ванко 1 и неговата клиника V1.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Някоя си

    9 0 Отговор
    Като знам критериите за "мис България" победителката може спокойно да учавства и в конкурса за "мистър България"🤣🤣🤣🤣
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Нагласена класация

    9 1 Отговор
    Предварително се знае, че Тома Биков ще спечели.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Псевдоним

    4 0 Отговор
    Дилемата е вече дали ще има красавици на конкурса...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 От Варна

    7 1 Отговор
    Къде е логиката? Красавица( което включва задължително и перфектни зъби и усмивка) да бъде удостоена с подобна награда??? Или само тази клиника е пожелала да спонсорира? Горките кандидатки за миски, вече съвсем ги подценяват, единствено май им остава известността, което не е малко. Доста са “скрънзи” българските богаташи- любители на красивите момичета.
  • 9 ха ха

    7 0 Отговор
    Уж красавици се кандидатират а накрая журЕто избира дзвер.
  • 10 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор
    Тези конкурси помагат на мутрите да не губят време в търсене на „красавици“ за себе си из навалицата, а да могат наготово да ги получат и да продължат „БИЗНЕС ДЕЛАТА СИ“ без да губят време.