Last news in Fakti

10 Декември, 2022 11:11 1 545 0

Ар Кели пусна нов албум от затвора, свалиха го от стрийминг платформите

  • ар кели-
  • рапър-
  • нов албум-
  • затвор-
  • присъда

Рапърът, който излежава 30-годишна присъда, отрича да е пуснал албума

Ар Кели пусна нов албум от затвора, свалиха го от стрийминг платформите - 1
Снимка: Shutterstock

Ар Кели пусна нов албум, наречен "I Admit It", в Spotify и Apple Music. Някои от песните в албума датират от 2018 г., но до днес съществуваха само в Soundcloud, пише БГНЕС.

Не е известно кога певецът е записал песните, след като Кели продължава да излежава присъда в затвора по обвинения в трафик на хора с цел сексуална експлоатация. През юни той беше осъден на 30 години зад решетките.

Ар Кели пусна нов албум от затвора, свалиха го от стрийминг платформите
Снимка: Spotify

Самият рапър твърди, че никога не е пускал въпросния албум и че това на записите дори не е неговият глас. Едва няколко часа след като беше качен в стрийминг платформите, "I Admit It" беше свален, а лейбълът на Кели - Sony Music, отрече да има нещо общо със случилото се и ще разследва качването на албума. Въпреки това се знае, че той е качен от Ingrooves, дистрибутор, собственост на Universal Music Group, който няма връзки със Sony Music, пише TMZ.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА