Last news in Fakti

10 Декември, 2022 17:28 7 515 14

Лица от спортния свят влизат в "Черешката на тортата"

  • черешката на тортата-
  • спорт-
  • журналисти-
  • нойзи-
  • футбол

Водещи, журналисти и коментатори от света на спорта ще готвят по време на последната седмица от световното първенство по футбол

Седмица, оспорвана като финала на ожесточено първенство, предстои в „Черешката на тортата“ по NOVA.

Водещата на спортните новини на NOVA Велислава Миланова, медийният талисман на „Ботев“ (Пловдив) Христина Драганова, спортните журналисти на NOVA Петър Виденов и Виктор Врачев, културният и футболен антрополог Ивайло Цветков-Нойзи ще се състезават за първото място от понеделник до петък в 20:00 часа.

Дали ще вкарат достатъчно въображение в кухнята, или ще ударят греда, ще проследи главният съдия на „Черешката на тортата“ - делегатът на добрия вкус шеф Иван Манчев.

Познатата от ефира на спортния канал DIEMA SPORT и лице на ПФК „Ботев“ (Пловдив) - Христина Драганова, ще открие седмицата с италианска вечеря. Тя ще се впусне в надпреварата със смело меню, гарнирано с дръзки експерименти.

Вдъхновена от живота си в Италия, Христина ще предложи две основни ястия със сосове Миланезе и Болонезе. На масата предстоят разговори за футбол, които няма да смутят дамите, както и дискусии за социалните мрежи, а един от участниците ще се окаже, че има голям потенциал да се превърне в TikTok звезда.

Полезна и здравословна вечер предстои с Велислава Миланова във вторник. Спортът и дисциплината са от голямо значение за водещата на спортната емисия новини на NOVA и тя няма да направи компромис с разбиранията си и в кулинарно отношение.

Велислава ще предложи витаминозна салата, леко основно с фокус върху рибата и ефирен десерт. В кухнята пък ще посрещне чирак, с когото ще обсъдят типичните дрязги на тема готвене в семейството. Какви щекотливи въпроси ще бъдат зададени по време на вечерята и ще успеят ли гостите да си тръгнат сити от дома на Велислава?

Футболният коментатор и спортен журналист Петър Виденов влиза в играта с ясна концепция в сряда. Той ще посрещне компанията в спортен бар с меню, отговарящо максимално на атмосферата.

Петър, с помощта на опитно подкрепление в кухнята, ще предложи пилешки крилца, азиатски хлебчета Бао Бън и бургер, а за десерт – домашно приготвени казанлъшки понички. За гостите предстои много ядене, а страхотната изненада с интересен футболен куиз истински ще ги впечатли. Ще успее ли Петър да промени здравословните навици на Велислава, която обикновено не консумира подобна храна?

Веднага след това на кулинарния терен излиза Виктор Врачев. Спортният журналист, коментатор и водещ ще влезе в ново амплоа, като осигури уютно преживяване в дома на родителите си.

Ястията ще бъдат съобразени с неговите кулинарни способности и руски корени. За първи път Виктор ще прекара толкова време в кухнята, приготвяйки цели три салати и джолан в гювеч. Коя е оригиналната руска салата, какви рисковани въпроси ще станат тема на разговор и какви телевизионни истории ще споделят участниците, ще стане ясно в четвъртък.

Домакин на последната вечер ще бъде Ивайло Цветков-Нойзи, който ще превърне кулинарията в хипотеза, а самоиронията в константа. Журналистът и футболен анализатор знае възможностите си и по тази причина е подготвил стегнато и семпло меню с ключова дума минимализъм, за която ще получи помощ от приятел.

По време на готвенето Нойзи предстои да научи много нови неща и да разбере как звучи музиката на кухнята. Вечерта ще продължи в негов стил с храна за душата и интересни подаръци за всеки от гостите. Ще успее ли да впечатли себе си и останалите, въпреки липсата на кулинарни умения? Ще разберем следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    13 1 Отговор
    Нойзи има вид на клошар с обноски на квартален сводник.Ще е забавно да се наблюдава лигавенето и на останалите шушумиги на кьорсофрата.
  • 2 кУмУнист

    4 0 Отговор
    Тая червена утайка Виктор Врачев да се задави със свинско му пожелавам.
  • 3 Аззаззз

    10 1 Отговор
    Тоя Нойзи не беше ли фотограф?!? И е ясно кой ще помага - Мария Игнатова май се казваше. Позабравени и явно са си платили за реклама по телевизията.
  • 4 От Варна

    10 1 Отговор
    Този Нойзи има нещо нечистоплътно и гнусно по скалпа. Освен това е скучен до смърт в стремежа си да е загадъчен и оригинален. С една дума- непрятно присъствие. Кой му дава пари, за да го слуша, какъв е критерият на Игнатова, да го вземе за мъж? Дали е толкова богат, за да си го позволи?Не се е чуло да е направил нещо велико!
  • 5 Бегай !

    1 0 Отговор
    Предаване за тиняци.
  • 6 Oтврат

    3 1 Отговор
    Всеки, който са го показли два пъти по тАлавизора, вече се смята за експерт и за да стане още по известен му някой отгоре му дава да пържи яйца и да реже моркови в някакво предаване за манджа, което е абсолютно измислено и само това, че го дават в 19-20 21 часа, когато хората се прибират от работа и просто защото каналите им на дистанциионното са настроени на 1.2 и 3 на т. нар. национални тв и затова...Иначе едва ли някой би го интересувало и специално би търсил да видипримерно Мара Отварачката какви чушки ще готви днес! Ае бегай оттука!

    Коментиран от #7

  • 7 кУмУнист

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Oтврат":

    По интересното е твоя телефон или компютър как е нагласен, че си влезнал прочел и коментираш статия за предаване което уж не гледаш?!

    Коментиран от #8

  • 8 Отврат

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "кУмУнист":

    Абсолютно съм сигурен, че не го гледам, ноза съжаление, както пУмията дето те залива отвсякъде не можеш да я избегнеш, както и ти примерно ...Не че ти харсват дупките или сиганьете по улиците, ама щеш, не щеш...са навсякъде!
  • 9 Йеронимус БОШ

    3 0 Отговор
    Стига бе , хора ! Какъв АНТРОПОЛОГ е този Нойзи ? Че и културно-спортен при това ! Дали сам разбира някои от чуждиците , които ползва в речта си ?
  • 10 Анонимен

    1 0 Отговор
    Марийке с Ивайло чак и целувките ви са изкуствено напрегнати. Изоусна 1 и 2 питомните, раче как си бре, добре ли ти е с хасковлийката, че марийка тялим ми се вижда да е ори тебе, а духом при ивайло.
  • 11 Майк Алън Патън

    3 0 Отговор
    Този СНОБАР ли е или само се прави на такъв ?
  • 12 юначен страх

    3 0 Отговор
    Перифразирайки старата народна поговорка - барабар Иво Нойзи с мъжете !
  • 13 Гражданин от селото

    1 0 Отговор
    Миче, мама, предпочитам любов в една стая, а не в студен замък, но това евентуално може при вас да не важи правилото за старите времена. Готина си, но си зле с кепчята и тигана на огъня
  • 14 УРА и НАПРЕД

    3 1 Отговор
    Само си представете да поканят бат Бойко в това предаване ! Сигурно ще каже , че щото има високо кръвно и затова не яде суджуци и месо ! Ще МЕ-ка по неговия си просташки начин , докато бие дузпите си. Ще бъде ли загащен с екипа на Челси ? Мис Бикини ли ще му помага в готвенето или пък загасъчната Мата Хари ? И в къщата в Барселона ли ще приеме гостите си ? С една дума ще е голЕм СЕИР и ШОУ ! Поканете го....молим ви !