Last news in Fakti

23 Декември, 2022 11:17 8 785 11

Ето колко струва луксозната почивка на Николета на Сейшелите (СНИМКИ)

  • николета лозанова-
  • ники михайлов-
  • луксозна почивка-
  • сейшели

Сейшелските острови са любима дестинация на НиЛо и Ники Михайлов

Типично в неин стил Николета Лозанова стегна куфарите предпразнично и вместо коледни снимки с елхи, лампички и опаковани подаръци, започва да качва такива от плажове с палми и по бански.

В последните си публикации в Instagram плеймейтката добави и локация, с която най-после разбрахме, къде събират зимен тен тя и половинката ѝ Ники Михайлов. Става въпрос за Сейшелите, които се оформят като любима дестинация на двойката.

View this post on Instagram

A post shared by Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova)

По-интересното тук е изборът на хотела. Със сигурност двойката не гледа толкова внимателно цените на нощувките, колкото повечето обикновени българи, но цената този път ни впечатли. Според бързата ни справка в Googlе цените за една вечер във въпросния хотел започват от около 3300 лв. за двама, пише vbox7.

В цената се включва закуска, частен басейн, красива гледка и обикновените неща - балкон, баня, телевизор, минибар и wifi.

Ако искате обаче да се настаните в същата вила, в която са Михайлов и Лозанова, цената скача с 1200 лв. В замяна ще получите басейн от 20 квадратни метра, шезлонги, изглед към океана и пространство от 200 км. м. в самата вила.

Именно от сейшелската вила Лозанова пусна и снимка, която се превръща в запазена марка за двойката - фотография в черно и бяло, на която двамата са се награбили, сякаш отиват към спалнята.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баобао

    21 2 Отговор
    - Скъпи, какво да ти взема за Коледа? - И какво ми е останало? Ти всичко ми взе!
  • 2 ДоПреди

    20 0 Отговор
    До преди няколко години с тази сума на вечер можеше да построиш стаята в която ще спиш, ама като има балами, които ги дават за една вечер ... прави са хората да ги взимат. Ама сега вече сме солидарни и всичко порастна като цени драстично и от тази солидарност тези пари загубиха всякаква стойност.
  • 3 Венета Новакова

    31 3 Отговор
    Жената спечелила най-много от българския футбол.
    Знае за какво и служи междукрачката и не я боли главата.
    Другите да гледат снимки и да завиждат и да ги боли главата.
  • 4 Да е жив и здрав таткото

    40 2 Отговор
    Михайлов ! Всичките му пари идат от корупцията в родния футбол !

    Коментиран от #7

  • 5 Дрифт

    34 1 Отговор
    Споко бате, пияната дамаджана открадна милиарди, а пък Колето ги арчи по силиконови урви. Защо ли отрочето на крадливия перукан не хваща работа?
  • 6 минимална брутноококорена заплата

    30 0 Отговор
    боли ме празния хладилник за тоя свирколет
  • 7 Левски 1914

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Да е жив и здрав таткото":

    Ганчев е един от първите дето създаде корупцията.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 СЛАВИСТ

    7 0 Отговор
    Балъците пращайте smsчета, щото няма парички за заплатки на татиното 20 000 евра, щото на Сейшелите недават на версия.
  • 11 777

    1 0 Отговор
    И аз съм бил на Сейшелите още преди 20г, когато Колето и Николетка не бяха чували за тези острови. Нищо особено, единствено тишината и спокойствието. Не си заслужава толкова пътуване със самолети за няколко дена почивка.