Last news in Fakti

15 Януари, 2023 19:24 6 412 9

Ивайло Захариев проговори за развода (ВИДЕО)

  • ивайло захариев-
  • развод-
  • бивша съпруга

Според него брак му е приключил заради може би грешните очаквания на бившата му съпруга

Неговата звезда изгря в „Под прикритие” преди повече от десетилетие. И от този момент животът на Ивайло Захариев никога не е бил на тъмно. Сега, след години на спекулации и хиляди измислени истории, той дава отговори на въпроси, които никога не получиха ясен отговор.

„Бях на 25, когато вярата се появи в моя живот. Това беше момент, в който не чувствах липса на приятели и внимание Често хората се обръщат към Бог, когато „самолета вече пропада”. Това беше спокоен момент за мен, но момент, в който си мислех, че имам достатъчно, но Бог ми показа, че няма нищо, ако съм без него”, сподели Захариев, пред NOVA.

„Най-голямото изпитание, пред което съм бил изправян от Бог, е моят развод. Това беше нещо, през което не исках да преминавам. Не исках да слагам край. Направих всичко възможно да запазя този брак”, заяви актьорът. И допълни: „Мълчанието ми по този въпрос даде повод за много спекулации и грешни интерпретации”.

„Реално разводът беше поискан от мен. Не става дума за изневяра, не за някакви конкретни мои действия. Със сигурност имам вина в това да сме се разделили и човекът отсреща да е почувствал, че трябва да се разведем. Но вярвам, че имаше и други изходи от тази ситуация”, подчерта той.

Според него този брак е приключил заради може би грешните очаквания на бившата му съпруга. „Допускам, че си е представяла едни неща, а животът ѝ е предоставил други. Но тя не ми каза ясно какво си е представяла. Казани са ми някои неща които съм правил, но така и не разбрах, какво всъщност е трябвало да правя. Почувствах се предаден, Търпял съм много неща, които един мъж не би изтърпял. Едно от тях е дистанцирането ни”.

Едно интервю за вярата и многото лица на любовта - гледайте във видеото.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    19 2 Отговор
    да взема и аз да разкажа нещо за мен. Друго си е да минеш през телевизора
  • 2 Смех

    16 2 Отговор
    Интересно платил ли е за да си направи тая повед по телевизията или са му платили за да участва ? Кой изобщо го интересува живота на някой си ? Достатъчно проблеми има всеки за да мисли за брака на друг. Защо мислят, че е нужно хората да бъдат запознавани с проблемите на друг ?
  • 3 Не става

    17 4 Отговор
    Много слаб актьор. Така и не гледах този сериал, заради слабата му и нелепа игра.

    Коментиран от #4

  • 4 086

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Не става":

    Съгласен съм, дърво е, но сериала определено си струва.
  • 5 n√Варна

    5 0 Отговор
    Здраве и късмет на щастливо разведения Й. Захариев.
  • 6 ЛЕЛЯ

    6 4 Отговор
    Бъди здрав и щастлив Ивайло, който не те оценява, не те заслужава !!! Правилно си постъпил щом не те обичат и не те искат, няма нужда да се доказваш ! Всеки заслужава да бъде обичан ! Желая ти успешни роли и много любов у дома

    Коментиран от #7

  • 7 Готин Джендър

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "ЛЕЛЯ":

    Бих му дал най голямата роля за него, да мине в моя отбор. Мяууууу! Иначе като актьор е наистина много дървен, язък че е красавец!
  • 8 Майк Алън Патън

    4 1 Отговор
    Не искам да обиждам момчето , но той не е актьор ! Просто не му се получава , макар че опитва. Такова е нивото за съжаление !
  • 9 А новата му

    1 0 Отговор
    любов, защо си изплезила езика почти до коляното? Какво иска да ни каже с това? Аз лично намирам, първо че това е много грозно ( макар, че се лансира като мода) и второ какво изразява с изплезения език - почитание към вярата на Ивайло или смисът е " Хванах го в капана"?