Last news in Fakti

8 Април, 2023 11:42 1 214 1

Джеръми Ренър за инцидента със снегорин: Грешката беше моя и аз платих за нея

  • джеръми ренър-
  • инцидент-
  • снегорин-
  • изпитание-
  • грешка

Той също така се извини на близките си, че ги е подложил на това изпитание

Джеръми Ренър за инцидента със снегорин: Грешката беше моя и аз платих за нея - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Номинираният за "Оскар" актьор Джеръми Ренър каза, че ужасяващият инцидент със снегорин на Нова година, при който се размина на косъм от смъртта, е по негова вина, предаде Ройтерс.

Той също така се извини на близките си, че ги е подложил на това изпитание.

В интервю, излъчено по телевизия Ей Би Си, актьорът сподели, че е управлявал машината, след като я използвал да изтегли един от семейните камиони от снега на пътното платно.

Когато снегоринът е започнал да се плъзга по леда, Джеръми Ренър се е разтревожил за безопасността на племенника си Алекс, който току-що е бил откачил веригите, свързващи камиона и снегопочистващата машина. Актьорът е извадил единия си крак от снегорина, за да погледне назад към Алекс, и не е натиснал ръчната спирачка. Тогава е изгубил опора и е паднал от кабината.

"Човек не трябва да е извън автомобила, когато го управлява. Разбирате какво имам предвид. Това е все едно да караш кола с единия крак", каза Ренър, седнал в инвалидна количка, в интервюто за журналистката Даян Сойър.

"Но, било каквото било. Грешката беше моя и аз платих за нея", допълва той.

Ренър, притеснен в този момент, че снегоринът ще се преобърне и ще премаже племенника му, разказва още, че се е опитал да скочи обратно в машината, за да я спре. Той е стъпил върху движещите ѝ се колела, които са го изхвърлили напред. Тогава снегоринът го е прегазил, счупвайки над 30 кости, увреждайки белия му дроб и пробивайки черния му дроб.

Съседи, които са се погрижили за 52-годишния актьор, който е най-известен с ролята си на супергероя на Ястребово око в поредицата "Отмъстителите", казаха, че са го намерили плувнал в кръв, с повърхностно дишане и пукнатина в черепа.

Когато се е събудил в болницата, Джеръми Ренър е направил жест на езика на знаците към семейството си, който означава "Съжалявам".

"Отговорността е моя. Чувствам се зле, че с действията си причиних толкова много болка", казва актьорът, номиниран за "Оскар" за ролите си във "Войната е опиат" и "Градът".

Предстои скоро Джеръми Ренър да се завърне в Холивуд. Актьорът се очаква да премине по червения килим за премиерата на телевизионния сериал "Rennervations" на 12 април.

Ренър казва, че подкрепата на семейството му е помогнала да оцелее след ужасяващия инцидент. "Бях презареден с любов и титан", казва той през смях.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Класика

    1 0 Отговор
    Най великата му роля която се запечатва в очите ти от дъното на очните ябълки и наобратно до сетивните окончания за яркост на образа и завинаги отпечатващ и синоним на актьора за възможностите които може да отвори в даден жанр и да ги разсшири до неузнаваемост като губеща се галактика е в филма " Градът" с Бен Афлек,където Афлек е и режисьор! Впечатляваща появна гръмовност на двамата заедно с актрисата!