Last news in Fakti

14 Април, 2023 10:38 4 900 4

Въпреки болестта Селин Дион се завръща към музиката (ВИДЕО)

  • селин дион-
  • завръщане-
  • певица-
  • музика-
  • болест-
  • филм-
  • love again

Канадската звезда пусна нова песен към филма "Love Again"

Въпреки болестта Селин Дион се завръща към музиката (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Селин Дион даде нова надежда за феновете си с новата си музика. Носителката на "Грами" пусна видеоклип към песента на новия си филм "Love Again". Саундтракът, който излиза на 14 май (в същия ден, в който излиза и филмът), ще включва и пет нови песни на Дион.

В Lyric видеото са включени сцени от филма с участието на Приянка Чопра-Джонас, нейният съпруг Ник Джонас, Сам Хюган, Дион, и разбира се - Селин Дион, която дълго отсъстваше на сцената. Неотдавна тя съобщи, че страда от рядко и нелечимо неврологично заболяване, което затруднява придвижването ѝ и я принуди да отмени серия от концерти.

В изявление суперзвездата изрази благодарността си за своите колеги от актьорския състав, пише dir.bg.

"Много се забавлявах, докато снимахме. А привилегията да се появя с красивите и талантливи актьори Приянка Чопра Джонас и Сам Хюган в първия ми игрален филм е подарък, който ще ценя винаги", казва 55-годишната певица и авторка на песни в съобщение за пресата.

"Мисля, че това е прекрасна история за добро настроение, и се надявам, че хората ще я харесат, а също и новите песни".

Саундтракът е първото издание на Дион след албума ѝ Courage от 2019 г.

През февруари 40-годишната г-жа Джонас също сподели своето вълнение и заяви пред "People", че това е "тяхната ода за Селин".

"Мисля, че наличието на нова музика от нея е благословия в този филм."

42-годишният Хюган също сподели пред изданието, че Дион е "много добра" и той е бил "изненадан колко забавна е тя".

"Нейната музика в известен смисъл обединява моя персонаж и този на Приянка. Но кой може да направи това по-добре от Селин Дион?", са думите му.

Новият проект идва, след като през декември изпълнителката на "My Heart Will Go On" разкри, че е диагностицирана със синдрома на скованото лице - рядко и нелечимо неврологично заболяване, което може да причини изтощителни мускулни спазми.

В края на миналата година източник заяви пред PEOPLE, че Дион "се фокусира върху здравето и децата си" - синовете Рене-Шарл, на 22 години, и 12-годишните близнаци Нелсън и Еди.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 за да не я забравят и изкара още парици

    4 1 Отговор
    Въпреки болестта Селин Дион се завръща към музиката
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хаберих

    8 1 Отговор
    Женската логика:
    Пътува жена в маршрутка. Трябва да предаде напред пари за билета. Близо до нея сeди друга жена. Как да се обърне към нея - на "ти" или на "вие"? Разсъждава логически. "Тази маршрутка е експресна. Ако до сега не е слязла, значи отива в моя квартал. Отива с бутилка вино, значи отива при някой мъж. Бутилката е скъпа, значи отива при някой красив мъж. В нашият квартал има само двама красиви мъже: мъжът ми и любовникът ми. Тя не може да отива при любовника ми, защото в момента аз отивам при него. Значи отива при мъжа ми. Мъжът ми има две любовници - Катя и Ани. Катя е в командировка.
    - Ани, ще предадете ли на шофьора парите за билет?
    Момичето (учудено):
    - Откъде ме познавате?

    Коментиран от #4

  • 4 Браво

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "хаберих":

    Много добър !