Last news in Fakti

2 Май, 2023 10:58 2 227 2

Меган Маркъл стана част от голяма холивудска агенция

  • меган маркъл-
  • агенция-
  • агенция за таланти-
  • холивуд-
  • представители

Агенцията ще представлява херцогинята в бъдещите ѝ бизнес дела

Меган Маркъл стана част от голяма холивудска агенция - 1
Снимка: Shutterstock

Мегън Маркъл подписа договор с холивудската агенция за таланти WME, което подсказва, че скоро няма намерения да се връща към актьорството. Компанията съобщи новината в четвъртък, споделяйки и снимка на херцогинята на Съсекс, на която е с рокля без ръкави и прибрана коса, пише изданието "Mirror".

Екипът на WME включва главния изпълнителен директор на "Endeavor" Ари Емануел, както и Брад Слейтър и Джил Смолър, която е известна с това, че представлява най-добрата приятелка на Маркъл - тенисистката Серина Уилямс.

"За нас е чест да обявим, че WME вече представлява Мегън, херцогинята на Съсекс, във всички области", гласи съобщението на агенцията, която допълни, че ще се фокусира върху изграждането на бизнес начинанията ѝ, включително партньорствата ѝ с други компании. WME ще представляват и организацията, създадена от Хари и Мегън с нестопанска цел - "Archewell".

Новината за Маркъл идва дни преди коронацията на Чарлз. Макар да е била поканена на събитието Мегън е предпочела да остане в Калифорния, за да отпразнува рождения ден на Арчи.

"Няма начин тя да пропусне рождения ден на сина си", казва източник пред "People". Близък до кралското семейство споделя още пред изданието, че макар и да е отказала, са доволни от развоя на събитията.

Не само роднини на съпруга ѝ не одобряват връзката им. Полусестрата на Мегън - Саманта Маркъл, която се готви за "последното си интервю", седмица преди коронацията определи отношенията им като "токсични". В ексклузивен разговор с част от семейството на Мегън (баща ѝ и сестра ѝ) ще разговарят с водещата Тейлър Ауербах и ще споделят невиждани до този момент семейни видеоклипове. В тийзър клип на интервюто, което ще бъде излъчено в неделя, Саманта споделя какво мисли за романтичния живот на Мегън.

"Те наистина не са един за друг, това е токсична връзка", казва тя.

Що се отнася до Хари, той ще присъства на коронацията въпреки напрежението в двореца. Това е първият път, в който ще се види със семейството си след излизането на скандалната му книга "Резервният", пише dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зеленчук

    1 0 Отговор
    Голям и зелен празъ!
  • 2 хаберих

    1 0 Отговор
    Т.е.голяма холивудска агенция ще финансира Мегън Маркъл,а не рижавия.