Last news in Fakti

17 Април, 2024 10:45 827 3

Разкриха какъв е първият продукт от новия бранд за храни на Меган Маркъл (СНИМКИ)

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • нов бранд-
  • храни-
  • конфитюр

Новото начинание в бизнеса е в унисон с бъдещите проекти на херцозите на Съсекс с компанията Нетфликс

Разкриха какъв е първият продукт от новия бранд за храни на Меган Маркъл (СНИМКИ) - 1

В социалната мрежа бе показан първия продукт от новия бранд за храни на херцогинята на Съсекс, съобщи Би Би Си, предава БТА.

В опит да бъде запазена мистерията около новото бизнес начинание на Меган Маркъл първите бройки от ягодовия конфитюр с марка American Riviera Orchard са разпространени сред приятели на съпругата на британския принц Хари и сред инфлуенсъри.

Модната дизайнерка Трейси Робинс публикува в Инстаграм снимка на конфитюра. Той е с номер "17 от 50", което загатва за броя от разпространените първи мостри от продукта.

Появата на новия бранд бе обявена в социалните мрежи миналия месец и стана ясно, че ще предлага хранителни продукти.

Новото начинание в бизнеса е в унисон с бъдещите проекти на херцозите на Съсекс с компанията Нетфликс. Меган ще пусне шоу, което ще "почита радостта от готвенето и градинарството, забавлението и приятелството". Принц Хари пък ще участва в друг проект на Нетфликс за света на спорта поло.

Делфина Блакиер, съпруга на Начо Фигерас, който е приятел на принц Хари и споделя страстта му към полото, също публикува в социална мрежа снимка на новия продукт на Меган Маркъл с етикет "10 от 50".

Засега не е известно на каква цена ще се предлагат продуктите от бранда на херцогинята на Съсекс. Британското кралско семейство има отношение към конфитюрите и сладката. Посетителите в магазините за сувенири в кралските дворци могат да си купят ягодово сладко Buckingham Palace Strawberry Preserve за 3,95 британски лири, както и мармалад Windsor Castle Fine Cut Seville Orange Marmalade на същата цена.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капитан Салам

    2 0 Отговор
    Печен скакаУец на клечка.
  • 2 Българин

    2 0 Отговор
    Боб с кисало зеле! Това ще прави принцесата!
  • 3 Павел пенев

    2 2 Отговор
    С такава херцогиня бъдещето на Великобритания е сигурно.