Last news in Fakti

31 Май, 2023 14:32 2 071 6

Обвиниха Тил Линдеман в дрогиране и посегателство над фенка (ВИДЕО)

  • рамщайн-
  • тил линдеман-
  • концерт-
  • посегателство-
  • парти

Пострадалата фенка публикува снимки на синините си онлайн

Обвиниха Тил Линдеман в дрогиране и посегателство над фенка (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Почитателка на германската група "Рамщайн" обяви, че е била дрогирана и малтретирана след среща с вокалиста на бандата Тил Линдеман преди концерт във Вилнюс, Литва, на 22 май. Групата категорично отрича обвиненията, съобщава „Дойче веле“.

Ирландката Шелби Лин пътувала до Вилнюс, за да присъства на концерта на „Рамщайн“ - първи от тяхното „Турне по стадионите на Европа“. В литовската столица тя била поканена на парти преди концерта. Ирландката съобщава, че се е запознала с фронтмена на групата Тил Линдеман и че той е поискал да прави секс с нея. Лин казва, че Линдеман е реагирал много агресивно, когато тя му отказала, пише БТА.

Тя също така подозира, че едно от питиетата ѝ е било подправено с упойващи вещества, тъй като няма спомен за част от вечерта, след като е изпила само две питиета и един шот текила. Тя казва, че след вечерта имала синини и е повръщала 24 часа след концерта. Лин публикува снимка на нараняванията си в интернет и твърди, че е подала жалба.

От „Рамщайн“ категорично отричат нейните твърдения. Самият Линдеман все още не е коментирал обвиненията, но групата му отхвърли всички нападки в своя акаунт в Туитър.

„По отношение на разпространяваните в интернет твърдения за Вилнюс можем да изключим възможността това да се е случило в нашата среда“, заявиха музикантите в Туитър. „Не ни е известно да има официални разследвания по този въпрос“, написаха още те.

Темата е широко обсъждана в интернет. Някои жени съобщиха анонимно, че са имали подобни преживявания и изразиха пълната си солидарност с Шелби Лин. Други пък призоваха към предпазливост, тъй като твърденията все още не са доказани.

След първоначалните съобщения за сексуално посегателство Лин добави уточнение в Туитър, че Линдеман не я е докосвал. „Той прие, че не съм искала да правя секс с него. Никога не съм твърдяла, че ме е изнасилил“, написа тя.

„Турне по стадионите на Европа“ на „Рамщайн“ стартира във Вилнюс на 22 май и ще премине през Стария континент в продължение на цялото лято до началото на август. България не е сред страните, които немските рокаджии ще посетят.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДеМокра

    7 2 Отговор
    Демократичното насилие в името на "Европа" сме го гледали в първата и втората световна, сега просто наследниците правят същото като тогава и всички си затваряме очите, защото сме се съгласували всички с "посолството"
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Салфетка

    11 3 Отговор
    Вече ще ходи само на чалготеки и ще пие ментета.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 зевзек

    8 4 Отговор
    задъртел е, погрознел, и жените почват да му отказват, а той го е приел лично
  • 6 ееех

    3 0 Отговор
    На някои фенки много им се иска